Bugun...



İYİ Parti Menteşe ilçe başkanı Deniz Ekinci oldu

Muğla’nın merkez ilçesi Menteşe’de e tek listeyle gidilen 3. Olağan Kongrede, mevcut başkan Sosyolog Deniz Ekinci güvenoyu alarak yeniden başkan seçildi.

facebook-paylas
Tarih: 04-12-2022 16:31

İYİ Parti Menteşe ilçe başkanı Deniz Ekinci oldu

Menteşe Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi Salonunda  yapılan kongreye İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Muğla Milletvekili Metin Ergun, İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Behçet Saatçı, İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, CHP Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak ve ADD Muğla Şube Başkanı Cahit Yaka da konuk oldu.

Oylama öncesi söz alan İYİ Parti Menteşe İlçe Başkanı Sosyolog Deniz Ekinci “Her geçen gün artan üyelerimizle daha da büyüyerek kocaman bir aile oluyoruz ancak, işimiz henüz bitmedi. Daha gidecek çok yolumuz, çalacak çok kapımız, yapacak çok işimiz var. Ülkemizin içinde bulunduğu duruma üzülen ve ülkesi için her fedakarlığı yapacak olan insanlardan oluşan bir partiyiz. Birbuçuk milyona yaklaşan nüfusuyla, her geçen gün büyüyen ve gelişen Muğla’mıza hizmet etmek üzere arkadaşlarımla birlikte, Temmuz 2020’de seçilerek göreve geldik. Pandeminin tüm olumsuz koşullarına, kısıtlamalara rağmen Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i kendimize rehber edinerek çalışmalarımızı sürdürmeye, bu süreçte bize inanan tüm üyelerimize layık olmaya çalıştık. Ümit ediyorum ki hiçbir üyemizi hayal kırıklığına uğratmamışızdır. Parti kurulduğundan bu yana tüm Türkiye’yi il il, ilçe ilçe, esnaf esnaf durmadan yorulmadan gezen, vatandaşları dinleyen, vatandaşların sorunlarına çözümler üretip kamuoyu ile paylaşan, her hafta grup toplantısında, toplumun bir kesimine kürsüden söz vererek milletimize verdiği değeri gösteren liderimizi örnek alıyoruz. Faaliyet raporumuzda da bahsettiğimiz gibi Menteşe’de kapıların %60’ını çaldık. Vatandaşlarımızın liderimize olan sevgi, saygı ve ilgisi bizleri çok gururlandırmıştır.”  dedi.

Deniz Ekinci başkanlığında  kongrede güvenoyu alan İYİ Parti Menteşe İlçe Yönetim Kurulu Hayati Akgün, Mehmet Yıldırım, Osman Gökçe, Mesut Çoban, Mehmet Sönmez, Sabahattin Binay, Hüseyin Yıldırım, Yalçın Tüzün, İhsan Aydoğdu, Selami Günay, Mustafa Onay, Nahide Uçar, Ertuğrul Asar, Osman Koçar, Ömer Kaygas, Sevinç Sezen, Fatma Bacak, Hüseyin Ömer Akgör, Vijdan Bahçe Yaka, Ecem Şahin, Pınar Ukşaş, Osman Kaya, Ayşe Kızıl, Özcan Kanoğlan, Olgun Şahin, İlgin Kanbur, Halil İbrahim Günaydın, Pembe Güven, Nuray Cingöz, Fatma Yüksel, Nanifer Yaman ve Mehmet Arslan’dan oluştu.

 

 

İYİ Parti Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci Kimdir?

“Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunu olan Deniz Ekinci Bankacılık, sigortacılık yaptıktan sonra,  Nilüfer Belediyesi Kadın Sığınma Evinde Sosyolog olarak çalıştı. Sonrasında 2017 yılında memleketi  Muğla’ya dönerek, ailesiyle birlikte çiftçiliğe başladı.Ekinci İYİ Parti’nin 25 Ekim 2017’de kuruluşu sonrası Muğla Teşkilatı içinde İl Başkan Yardımcılığı görevi ve sonrasında da  3 Temmuz 2020’de yapılan kongrede  Menteşe İlçe Başkanı seçilerek, ilk güvenoyunu almış oldu. İki çocuk annesi Sosyolog Ekinci, 01 Aralık 2022’de, yapılan 3. Olağan Kongrede de İYİ Parti Menteşe üyelerince sağlanan mutabakat sonucu tek aday gösterildi ve  yeniden güven tazeleyerek, yapılacak seçimler öncesi, yeniden İYİ Parti Menteşe İlçe Başkanı seçildi. “




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI