Bugun...



İskeleye çıkarmıyorlardı şimdi sahilden geçirmiyorlar. Özel iskele özel sahil…

Bodrum’dan pandemi döneminde sahil işgalleri büyük bir hızla arttı. Başta Torba, Ortakent, Bitez ve Türkkbükü sahillerinde yeni yeni iskeleler yapılmaya başlandı, yapılan kaçak iskeleler RESMEN ÖZELLEŞTİRİLDİ.

facebook-paylas
Tarih: 14-05-2021 13:49

İskeleye çıkarmıyorlardı şimdi sahilden geçirmiyorlar. Özel iskele özel sahil…

İskelelerin üzerine ÖZELDİR-GİRİLMEZ tabelaları konuldu, yetmedi bir iskelenin üzerine 2 özel güvenlik yerleştirildi, esikden iskelelere dahi çıkamayan halk, örneğin Torba sahilinden yürüyemez oldu.

Bodrum şehir merkezindeki oteller HALK PLAJI’ ndaki sahili Denize Sıfır Özel Plaj Özel İskele başlıkları ile ilan reklam tanıtım kampanyası başlattı.

Ortakent Camel Beach ile sahilde yeni platformlar üretildi. Hatta çelik platformlar yapılarak üzerleri restoran haline getirildi.

Torba Kilise Mevkii’nde özel bir villanın sahilindeki iskele adeta özelleştirildi, üzerine iki özel güvenlik görevlisi konuldu. Evli ve iki çocuk babası Turgut Demir “20 yıllık Torba’lıyım böyle işgal görmedim, iskelelerin üzerine gece kondu yapmaya başladılar, halk iskeleye çıkamadığı gibi sahilden yürürken buradan değil arka sokaktan geçin uyarıları başladı, zaten denize giremiyorduk, şimdi gidin torba sahilinden yürüyerek geçemezsiniz. Geçtiğimiz yıllarda turizm bakanının otelinin önünde eylem yaptılar, ama bugün görüyoruz ki Bakan Mehmet Nuri Ersoy’un otelinin bulunduğu sahil tamamen halkın geçişine açık, ama eylem yapanlar başta olmak üzere hem balıkçı barınağının orada hemde bakanın otelini geçtiğiniz sahilde iskelelerden ve kapatılan işgal edilen sahillerden yürüyerek geçmeniz mümkün değil. Yerel yönetime zabıtaya sürekli şikayet ettik, ne gelen ne giden nede uyaran var.Halkın denize gireceği yer kalmadı. Derdini yerel yönetimede anlatamayan vatandaş çok tepkili” diye konuştu.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI