Bugun...



İşinsanı Berk Ergier işe gidiyorum diye evden çıktı, ortadan yok oldu

Bir döviz bürosunda çalışan Berk Ergier (36) işe gideceğini söyledi ve evden çıktı ancak geri dönmedi. Ergier'in kaçırılmış olabileceğini iddia eden ailesi, polise kayıp başvurusunda bulundu. Ergier'in eşi ve yakınları sosyal medyada seferberlik başlatırken Müge Anlı'ya ulaşıp yardım istediler.

facebook-paylas
Tarih: 17-03-2021 21:02

İşinsanı  Berk Ergier  işe gidiyorum diye evden çıktı, ortadan yok oldu

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde ki İkiçeşmelik Mahallesi'nde yaşayan evli ve bir çocuk babası Berk Ergier, dün saat 14.00 sıralarında çalıştığı döviz bürosuna gitmek için evden çıktı. Saatler geçmesine rağmen Ergier'in iş yerine gelmemesinden endişelenen arkadaşları durumu ailesine bildirdi. Cep telefonu da kapalı olan Berk Ergier'den 24 saat boyunca haber alamayan aile, polise kayıp başvurusunda bulundu. Polis, Ergier'in bulunması için çalışma başlattı.



'KAÇIRILMIŞ OLABİLİR'



Gizem Ergier, eşinin, son günlerde içine kapandığını ve kaçırılmış olabileceğini söyledi. Ergier, "Berk, geride hiçbir not bırakmadan ortadan kayboldu. Çalıştığı döviz ofisinde nakit akışından sorumlu olduğu için birileri tarafından alıkonulduğunu düşünüyoruz. Kocamı görenlerin acilen bizle iletişim kurmalarını istiyoruz" dedi.

 

 

SOSYAL MEDYA SEFERBER OLDU

 

Ergier'in eşi Gizem Ergier de sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla, eşinin bulunması için herkesten yardım istedi. Yakınları, Berk Ergier'in bulunması için sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak, yardım çağrısında bulundu.

 

MÜGE ANLI'YA ULAŞTILAR

 

Yakınları Berk Ergier'in bulunması için Müge Anlı'ya ulaştı. Müge Anlı da bugünkü yayında Berk Ergier'in bulunması için çağrı yaptı.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI