Bugun...



İngiliz genç turist indiği helikopter ile selfi yaparken pervanenin çarpması sonucu feci şekilde yaşamını yitirdi

Bir grup arkadaşı ve ailesi ile birlikte tatile gelen 2f yaşındaki İngiliz turist genç helikopterden erken inip öz çekim yapmak için geri geri giderken pervanenin çarpması sonucu feci şekilde yaşamını yitirdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 26-07-2022 13:20:46 Tarih: 26-07-2022 03:32

İngiliz genç turist indiği helikopter ile selfi yaparken pervanenin çarpması sonucu feci şekilde yaşamını yitirdi

Ege’deki dünyaca ünlü Mikonos Adası’na bir grup arkadaşı ve ailesi  ile birlikte tatile gelen 21 yaşındaki İngiliz genç Mikonos’tan ülkesine dönmek için önce helikopter ile Atina yakınlarındaki Eleftherios Venizelos Havalimanı inmek oradan da özel jet ile ülkesine dönmek için  hareket etti. Yaklaşık 21 kişilik grup üç ayrı helikoptere bindi.

 

ÖZ ÇEKİM YAPARKEN KUYRUK PERVANELERİ ÇARPTI

Pazartesi günü saat 18.30 sıralarında meydana gelen feci kazada Süperior Air Havayolu'na ait Bell 407 tipi helikopter Eleftherios Venizelos Havalimanı pistine gelindiğinde çalışan helikopterden inerek arkasına geçip öz çekim (Selfi) yapmak için geri geri giden İngiliz gencin helikopterin kuyruk bölgesinde ki pervanesinin çarpması sonucu feci şekilde parçalandığı belirtildi. Pervanenin genç İngiliz turistin kafasına çarparak parçaladığı ve olay yerinde feci şekilde yaşamını yitirdiği açıklandı.

 

PİLOT GÖZALTINA ALINDI

Kaza Yunanistan’da şok etkisi yarattı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Helikopter pilotunun sorgulanmak üzere gözaltına alındığı belirtildi.

 

 

 

ÖNEMLİ NOT: HABERİN DEVAMI AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI