Bugun...



İki ağabeyinin ölümüne dayanamayan sağlık çalışanı uçuruma atlayarak intihar etti

Muğla’nın Milas ilçesinde yaşayan sağlık personeli bir hafta önce trafik kazasında yaşamını yitiren ağabeyinin acısına dayanamadığını belirterek kayalıklardan atlayarak yaşamına son verdi. Sağlık çalışanın bir süre öncede diğer ağabeyini sağlık nedenleri ile kaybettiği öğrenildi.

facebook-paylas
Tarih: 19-01-2021 12:37

İki ağabeyinin ölümüne dayanamayan sağlık çalışanı uçuruma atlayarak intihar etti

Muğla’nın Milas ilçesinde 16 Ocak tarihinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Dündar Çoban’ın kardeşi 35 yaşındaki Şenol Çoban Milas’a bağlı Gökçeler Mahallesi Kanyonu’na uçurumdan atlayarak son verdiği ortaya çıktı. Gökova 112 Acil Yardım Merkezi’nde görevli Şenol Çoban bu sabah işe gitmeyip arkadaşlarının telefonlarına da yanıt vermeye aranmaya başladı. Şenol Çoban’ın 3 gün önce trafik kazasında yaşamını yitiren ağabeyi Dündar Çoban’ın ölümüne dayanamadığı ve psikolojik bunalıma girdiği öğrenildi.

 

 

ARKADAŞLARININ ÖNÜNDE KENDİSİNİ UÇURUMA BIRAKTI

 

Çoban’ın Gökçeler Kanyonu’nda olduğunu öğrenen sağlık ve polis ekipleri olay yerine giderek Çoban’ı intihardan vaz geçirmeye çalıştı. Ancak Çoban arkadaşlarının gözleri önünde kendisini 60 metrelik uçuruma bıraktı. Olay yerine inen sağlık ekipleri Çoban’ın yaşamını yitirdiğini belirledi Çoban’ın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken olay yerine gelen ailesi ve yakınları sinir krizleri geçirdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Şenol diğer büyük ağabeyi Mehmet Çoban’ıda bir süre önce sağlık sorunları nedeni ile kaybettiği belirtildi.

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI