![]() |
Tweet |
Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent Mahallesi’ndeki Varyete Bodrum’da sahne alan klarnetin usta ismi Hüsnü Şenlendirici konserine Sezen Aksu'nun '' Ah İstanbul'' şarkısıyla başladı.
ÜLKE ARABESK HALE GELDİ
Şenlendirici şarkı aralarında yaptığı konuşmada '' Arkadaşlar bu gece arabesk bir gece olacak, zaten ülke arabesk hale geldi, bende arabesk şarkılar söyleyeceğim, yani güzel bir gece olacak'' diyerek programına yoğun bir istek üzerine tekrar '' Ah İstanbul'' şarkısını bir kez daha söyleyerek devam etti.
KLARNETİ İLE ŞOV YAPTI
Bodrum’daki ikinci konserini veren Şenlendirici’ye hayranları büyük ilgi gösterdi, konser anında sık sık öz çekim yapıp hatıra fotoğraf çektirdiler. Klarneti ile yaptığı solo ve söylediği şarkılarıyla izleyenleri hayran bırakan Şenlendirici konser sonrasında dakikalarca ayakta alkışlandı.