Bugun...



Herkes kapandı sosyete kapanamadı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 17 günlük kapanmada vatandaşların sahillere inmesi yüzmesi yasaklanırken sosyetenin cennet tatil mekanı Türkbükü’nde yatları ile gelenler, botlara dolaşıp cennet koyları gezdi. Bazıları ise sahildeki beach clupların iskeleleri güneşlendi, maske ve mesafeye aldırış edilmedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 09-05-2021 18:34:41 Tarih: 09-05-2021 18:18

Herkes kapandı sosyete kapanamadı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 17 günlük kapanma sürecine vatandaşların uymaya özen gösterdiği görülürken, polis, jandarma ve bekçiler ana caddeler ile kentin plaj ve sahillerinde kuş uçurtmadı. Denize yüzmeye veya güneşlenmeye gelenler güvenlik güçlerinin uyarısı üzerine evlerine dönmek zorun kaldılar.

 

KOYLAR BOTLARLA GEZENLERLE DOLDU

 

Sosyetenin cennet tatil beldesi Türkbükü koyu ise yatlarla doldu. Yatları ile tatile gelenler zodiak botlara binerek koy koy dolaştı gezdi, bazılarının yanlarına köpeklerinide aldıkları görüldü. Beach clup ve sahildeki iskelelerde ise güneşlenenlerin yoğun olması dikkat çekti.

 

 

TAM KAPANMA SADE VATANDAŞ İÇİNMİ

 

Türkbükü’nde pansiyon işletmeciliği yapan evli ve iki çocuk annesi Sema Kılıç “Bu ikinci sezondur içimiz kan ağlıyor, para kazanamıyoruz. Tam kapanma normal vatandaş ve bizler için geçerli iken bunlar için geçerli değimli. Yatları ile gelenler koy koy gezip denize giriyor iskelelerde güneşleniyor. Biz görüyoruz bu rezilliği kimse görmüyor mu: Sosyete tesislerinin olduğu yerde bazı restoranlarda açık, bu nasıl oluyor. Bu durumu üç gün önce güvenlik güçlerine bildirdik ancak değişen bir şey olmadı. Herkes bu işi ciddiye alsa normale dönsek olmaz mı?” diyerek tepki gösterdi.

 

 

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI