Bugun...



Hentbolde Yalıkavakspor Görelesporu 34- 27 mağlup etti

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi 2022-2023 sezonu ikinci devre 14. Hafta lig mücadelesinde Yalıkavakspor Görele Belediyesporu 34- 27 mağlup etti.

facebook-paylas
Tarih: 04-02-2023 19:24

Hentbolde Yalıkavakspor Görelesporu 34- 27 mağlup etti

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi 2022-2023 sezonu ikinci devre 14. Hafta lig mücadelesinde Bodrum’da oynanan maçın ilk yarısını  Yalıkavakspor 18- 13 önde tamamladı.Seyircinin verdiği büyük destekle oynanan maçın ikinci yarısında da oyundaki mücadelesinde kararlılık göstererek üstünlüğü sağlayan Yalıkavakspor kadın hentbol takımı maçın son düdüğünde rakibine 34  -27 üstün gelerek ligin 14. Hafta mücadelesini galip olarak tamamladı.

Antrenör Kıvanç Özcan, hedefleri doğrultusunda çizgilerini bozmadan ilerlediklerini belirterek “Ligin güçlü takımlarından biriyiz. Şu an ligin 4. Takımı olarak aslında hedefimiz olan Avrupa ve Türkiye Kupalarında yer almak. Özellikle ilk ikiyi paylaşan güçlü rakiplerimiz olduğu gibi, onlarla mücadele edecek güçte bir takım olduğumuzu zaman içerisinde göreceksiniz. Önümüzde Türkiye Kupası karşılaşmaları var. 23-26 Şubat tarihlerinde yapılacak olan Kadınlar Türkiye Kupası’nda geçtiğimiz gün yapılan kura çekiminde ilk maçımız Görele BLD ile olacak. O nedenle bugünkü maç, kupada karşılaşacağımız rakibimizi tekrar gözlemleyerek stratejilerimizi ona göre belirlememizi sağladı. Bir sonraki rakibimiz ise Yenimahalle - İzmir B. BLD. Karşılaşmasının galibi ile olacak. Eüer İzmir B. BLD galip gelirse, onlarla da önümüzdeki maçta karşılaşacağız. O nedenle bu iki maç da rakiplerimizi gözlememek açısından önemli. Türkiye Kupasında Final Oynama şansımız çok fazla.”

Ligde  15’inci hafta mücadelesi 15 Şubat 2023’de saat 16.30’da İzmir Büyük Şehir BLD. ile Celal Atik Spor Salonu’nda oynayacak.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI