Bugun...



Helikopter pervanesinin ölümüne neden olduğu İngiliz gencin kimliği belli oldu

Ailesi ve arkadaşları ile birlikte Mikonos Adası’na tatile giden ve Atina’da bekleyen özel jete binmek için helikopter ile Eleftherios Venizelos havalimanına inen helikopterden güvenlik önlemlerinin ihlali sonucu inerek geri geri giderken pervanenin çarpması sonucu feci şekilde yaşamını yitiren ünlü İngiliz milyarder ailenin oğlu Oxford Üniversitesi öğrencisi Patrick Jack Fenton olduğu belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 26-07-2022 13:13

Helikopter pervanesinin ölümüne neden olduğu İngiliz gencin kimliği belli oldu

OLAYLA İLGİLİ ÜÇ KİŞİ TUTUKLANDI

Olayın ardından kazanın gerçekleştiği helikopter görüntülenirken iki teknisyen ve helikopter pilotunun Atina Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından önce gözaltına alındığı, ardından tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

 

OLAYIN DETAYLARI AÇIKLANDI

Emniyet Müdürlüğü’nden Yunanistan basınına yapılan açıklamada ise "25.07.2022  tarihinde saat 18:00 sıralarında özel helikopterin piste inmesinden hemen sonra helikopterden inerek geri geri giderken helikopterin arkasında çalışmakta olan pervanenin çarpması sonucu Patrick Jack Fenton yaşamını yitirmiştir. Pervanenin Fenton’un kafasının arka tarafına çarparak olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlenmiştir. Konu ile ilgili soruşturma geniş çaplı olarak sürüyor” denildi.

 

 

 

 

 

 

HABERLE İLGİLİ GENİŞ BİLGİ AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI