Bugun...



Halkın plajını işgal ettiler hızlarını alamadılar denize girdiler

Dünya turizm markası Bodrum’da halk plajlarının işgal edilmesi vatandaşların tepkisine neden oldu. Başta Kumbahçe, Bitez, Ortaken ve Torba olmak üzere sezon öncesinde başlayan halk plajlarındaki işgaller görenleri şok etti.

facebook-paylas
Tarih: 27-03-2023 12:41

Halkın plajını işgal ettiler hızlarını alamadılar denize girdiler

Bodrum’da halka ait, kamuya ait plajların ve sahillerin, otel, motel, kafeterya, restoran ve benzeri işleteler tarafından işgal edilmesi sezon başında vatandaşın sert tepkisine neden oldu. Kumbahçe sahilindeki dev halk plajında insanların güneşlenip yürüyüş yapabilecekleri kamusal alan masa, sandalye ve şemsiyelerle dolduruldu, halk plajının içine restoranlar yapıldı.

Torba Mahallesi sahilinde ise halkın bırakın denize girecek yürüyüş yapacak yeri kalmadığını belirten Metin Azak “Torba’da halk plajının içine kafeterya büfe yaptılar, sahilde masa sandalyeden yürüyemiyorsunuz. 5 aile denize giremedikleri için evlerini satıp ilçeden ayrıldılar. Bu sahillerdeki işgalleri kimse görmüyor mu, görüyor da sesini mi çıkarmıyor. Böyle giderse Bodrum’da turizm diye bir şey kalmayacak, aç gözlülük bu kadar mı olur. Sahiller halkındır halkın olmalı, CHP’Li belediye böyle yapmamalı, duyarsız olmamalı” diye konuştu.

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI