Bugun...



HALİKARNAS KABAKÇISI ÖZGÜL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.

Bodrum’un Dereköy mahallesinde 15 yıl önce açtığı Le Kabbak Halikarnas Kabakçısı dükkanında dün sabaha karşı yaşamına son veren ve Bodrum’u dünyaya tanıtan sanatçı Hüseyin Özgül bu gün akşam saatlerinde göz yaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

facebook-paylas
Güncelleme: 16-03-2019 20:29:43 Tarih: 16-03-2019 17:55

HALİKARNAS KABAKÇISI ÖZGÜL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.

HALİKARNAS KABAKÇISI ÖZGÜL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.

Bodrum’un Dereköy mahallesinde 15 yıl önce açtığı Le Kabbak Halikarnas Kabakçısı  dükkanında dün sabaha karşı yaşamına son veren ve  Bodrum’u dünyaya tanıtan sanatçı  Hüseyin Özgül bu gün akşam saatlerinde göz yaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Özgül’ün bir süre önce Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yerleşme kararı aldığı öğrenildi.

Yaklaşık 15 yıldır kabaklarına verdiği sanatsal formatlarla Bodrum’u dünyaya tanıtan ve dün sabaha yaşamına son veren evli ve iki çocuk babası Hüseyin Özgül bugün Kadıkalesi Camii’nde kılınan ikindi namazından sonra göz yaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine eşi Defne, çocukları Poyraz ve Kuzey, abileri Erkin ve Mahmut Özgül, CHP İlçe Başkanı Halil Karahan, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Özmen  ile yaklaşık 1500 seveni ve sanatçı dostları katıldı. Özgül’ün bir süre önce Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yaşayan eşi ve çocuklarının yanına gitmeyi planladığı orada sanatına devam etmek istediği öğrenildi. Özgül’ün arkadaşları “Hüseyin bu topluma örnek olacak bir kişiliğe sahipti, eğitime sağlığa ve spora verdiği destek ve önem ile herkesin sevgisini saygısını kazanmıştı. O’nun yokluğu ne yazık ki doldurulamayacak çok üzgünüz” dediler.

Özgül’ün cenazesi Kadıkalesi Mezarlığı’nda göz yaşları içerisinde toprağa verildi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI