Bugun...



Hadise’den muhteşem konser

7. Menteşe Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında Menteşe’de sahne olan pop müziğin sevilen ismi Hadise binlerce hayranına konser verdi. Konserde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Hadise hit olmuş şarkıları ve danslarıyla da izleyenleri büyüledi.

facebook-paylas
Tarih: 03-10-2022 12:33

Hadise’den  muhteşem konser

Sahne performansı ve şovlarıyla binlerce Menteşeliyi coşturan Hadise konserine çevre il ve ilçelerden de binlerce hayranı katıldı. Olağanüstü güvenlik önlemleri altında gerçekleşen konserde sahneye çıkan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Sizlerle beraber dolu dolu bir üç gün geçirdik. Hadise’yi Menteşe’de görmeyi çok istediniz. Kültür Şenliğine Hadise yakışır dediniz. Biz de kendisini davet ettik, sağ olsun davetimizi kabul etti ve geldi. Sevgili gençler, sevginin kenti, hoşgörünün kenti, güler yüzün kenti ve özgürlükler kenti Menteşe’ye hoş geldiniz. Üniversiteye yeni gelen öğrencilerimiz huzurun, barışın kentine hoş geldiniz. Bütün Türkiye Muğla gibi olsun istiyoruz. Bizim Önderimiz var. O’da Mustafa Kemal Atatürk. Bizler Cumhuriyete sahip çıkan Atatürk’ün yolunla ilerleyen insanlarız. Bugün ülkemiz bir Pakistan değilse, Afganistan değilse, bir Irak değilse bunu Atatürk’e borçluyuz” dedi.

Başkan Gümüş konuşmasının ardından şarkıcı Hadise’ye plaket ve çiçek takdim etti. Konser Hadise’nin şarkılarıyla devam etti.

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI