Bugun...


Muğla’da dağıtılan maske sayısı yarım milyona ulaştı
Tarih: 11-05-2020 17:08:03 Güncelleme: 11-05-2020 17:08:03 + -


Muğla Büyükşehir Belediyesi coronavirüs ile mücadele kapsamında il merkezi ile ilçelerde bu güne kadar 500 bin adet maske dağıtımı gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Tarih: 11-05-2020 17:08

Muğla’da dağıtılan maske sayısı yarım milyona ulaştı

Muğla’da dağıtılan maske sayısı yarım milyona ulaştı

 Maskelerin  halk pazarlarında, toplu taşıma araçlarında, eczanelerde, veteriner kliniklerine, klinik sahibi doktorlara ve sanayi esnafına dağıtıldığı açıklandı. CHP' li Belediye Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün "Maske sürecinde ki belirsizliği vatandaşımızın sabrı ve işçilerimizin gayreti ile aştık, maske üretmeye devam edeceğiz" dedi.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından salgının görülmeye başladığı ilk günden bu güne kadar geçen süreçte 500 bin adet maske dağıtımı gerçekleştirdiği açıklandı.   

 

BELEDİYE MASKE ÜRETMEYE DEVAM EDECEK

 

Maske, eldiven ve dezenfektan ürünler halk pazarlarında, toplu taşıma araçlarında, eczanelerde, veteriner kliniklerine, klinik sahibi doktorlara ve sanayi esnafına dağıtıldı. Belediye  bünyesin de bulunan MELSA çalışanları tarafından bugüne kadar hafta da 15 bin adet olmak üzere toplam 85 bin adet yıkanabilir maske üretildiği açıklandı.

 

 

 

MASKE DAĞITIMIN DAKİ BELİRSİZLİK SÜRECİNİ  SABIRLA AŞTIK

 

 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li  Osman Gürün “Ülkemizin 11 Mart’tan itibaren sıkı tedbirlerle mücadele ettiği coronavirüs salgınında vatandaşlarımızın da dikkati ve sabrı ile önemli bir ilerleme kaydedildi. Tüm bu süreçte maske dağıtımında bir belirsizlik yaşandı. Büyükşehir Belediyesi olarak ilk günden itibaren MELSA şirketimizle ve evlerinde maske diken vatandaşlarımıza maske ürettik. Bu maskeleri toplu ulaşımda, Pazar yerlerinde dağıttık. Ayrıca eczanelere, kliniklere, sanayi esnafımıza da ekiplerimiz maske dağıtımı gerçekleştirdi. Salgının ilerlememesi için sosyal mesafe kuralları yanında maske kullanımı da çok önemli. Tüm vatandaşlarımıza salgınla mücadelede bugüne kadar göstermiş oldukları sabır ve dikkat için teşekkür ediyorum. Birlikte başaracağız.” Diye konuştu.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI