Bugun...


Yunanistan sınır kapılarını açacak ama Almanya ve İspanya engelliyor
Tarih: 29-06-2020 19:37:52 Güncelleme: 29-06-2020 19:37:52 + -


Yunanistan’ın sınır kapılarından bir bölümünü açacağı duyuruldu. Yunan medyasında çıkan haberlerde Türkiye –Yunanistan sınır kapısının da olduğu belirtilirken bunun deniz hudut kapılarını kapsamadığı belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 29-06-2020 19:37

Yunanistan sınır kapılarını açacak ama Almanya ve İspanya engelliyor

Yunanistan sınır kapılarını açacak ama Almanya ve İspanya engelliyor

 

Yunanistan’ın salgın hastalık mücadalesi sürecinde kapattığı sınır kapılarından bir bölümünü 1 Temmuz’dan itibaren açmaya karar verdiği açıklandı. Yunanistan medyasında yer alan haberlerde

Açılacak  sınır kapılarının Evzones, Kakavya, Kristallopigi, Promachonas, Nimfea, Kestanelik ve Kipi sınır kapıları olduğu belirtildi.

 

 

YUNAN ADALARINDAKİ HUDUT KAPILARI AÇILMIYOR

Bodrum ile Yunanistan’ın İstanköy (Kos), Leros, Kilimli (Kalimnos) ve Rodos adalarına feribot işletmeciliği yapan Bodrum Feribot Şirketinin Genel Müdürü Metin Önder yaptığı açıklamada “Şu anada kadar bize gelen resmi bir açıklama yok. Şu anda Yunanistan adalardaki esnafın ve turizmcinin durumunun kötü olması nedeniyle Türkiye kıyıları ile Yunanistan adalarındaki hudut kapılarının açılması için ciddi girişimlerde bulunuyor Ancak Almanya ve İspanya başta olmak üzere bazı ülkeler buna tepki göstererek AB ‘n de olumsuz oy kullanıyorlar. Bizim edindiğimiz bilgilere göre  Ege adalarındaki hudut kapıları 15 Temmuz’dan önce açılamayacak” dedi.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI