Bugun...


BELEDİYE BAŞKANI ARAS “ARTIK İÇİMİZDE UMUT VAR”
Tarih: 23-05-2020 12:02:21 Güncelleme: 23-05-2020 12:02:21 + -


Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

facebook-paylas
Tarih: 23-05-2020 12:02

BELEDİYE BAŞKANI ARAS “ARTIK İÇİMİZDE UMUT VAR”

BELEDİYE BAŞKANI ARAS “ARTIK İÇİMİZDE UMUT VAR”

 

Koronavirüs önlemleri dolayısıyla sokağa çıkma kısıtlamasının ilan edildiği bu bayramı bir kez daha sevdiklerimizden ayrı geçireceğimizi belirten Başkan Aras, vatandaşlara “Sizden biraz daha sabır ve anlayış bekliyorum. Artık içimizde umut var” diye seslendi.

 

BAYRAMI EVLERİMİZDE VE BURUK KUTLAYACAĞIZ

Aras, mesajında şunları kaydetti:


* Sevgi, saygı ve hoşgörü içinde dayanışmanın en güzel örneklerini yaşadığımız bir Ramazan ayını geride bıraktık. Her yıl sevdiklerimizle birlikte kutlamaya can attığımız bayramı, bu yıl salgına karşı alınan tedbirler nedeniyle evlerimizde ve buruk kutlayacağız.

*Alışageldiğimiz bayram buluşmalarını yaşayamayacağız, bayram sofralarında sevdiklerimizle bir arada olamayacağız. Nerede o eski bayramlar sözü, belki de hiç bu kadar anlamını bulmamıştı.

 

BİRAZ DAHA FEDAKARLIK YAPACAĞIZ


*Hepimizin bildiği gibi son iki aydır bazı özgürlüklerimiz kısıtlandı ancak bu sayede sağlığımızı korumayı başardık. Tehlike henüz tam anlamıyla geçmiş değil. Bu nedenle, bu bayramda da sevdiklerimizin sağlığı için biraz daha fedakarlık yapacağız.

*Sizlerden biraz daha sabır ve anlayış istiyorum. Artık içimizde umut var. Bugünlerin de geçeceğini, sevgiyle ve özlemle yeniden kucaklaşacağımızı aklımızdan çıkarmayalım.
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm yurttaşlarımızın ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayramın ülkemize ve tüm insanlığa önce sağlık, sonra huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum.

*Dertlerden arınmış, sıkıntılardan kurtulmuş, birbirimizi anladığımız, dinlediğimiz, hoşgörü ile bakabildiğimiz bir bayram olmasını temenni ediyorum.”




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI