Bugun...


Ayna’dan İstanbul sürprizi…
Tarih: 02-06-2020 19:19:38 Güncelleme: 02-06-2020 19:19:38 + -


Türkiye’nin en sevilen rock gruplarından birisi olan AYNA 2020 yaz aylarına sürpriz bir İstanbul single’ı ile giriyor. Parçanın İngilizce versiyonu üzerinde çalışmalar sürerken önümüzdeki ay ABD’de İngilizce versiyonu için Kanadalı ünlü sanatçı Avril Lavigne ile işbirliği konusunda masaya oturulacak.

facebook-paylas
Tarih: 02-06-2020 19:19

Ayna’dan İstanbul sürprizi…

Ayna’dan İstanbul sürprizi…

 

Türkiye’nin en sevilen rock gruplarından birisi olan  Ayna hayranlarına sürpriz bir single müjdesi geldi. Pandemi sürecinde sosyal medya üzerinden müzikseverlere ulaşan Ayna grubu pandemi yasaklarının yumuşamasıyla beraber bu süreçte hazırladıkları parçalardan ilkini müzikseverlerle buluşturuyor.

Son olarak geçtiğimiz Eylül ayında hayranlarının karşısına Sultan şarkısıyla çıkan Ayna, İstanbul isimli yeni single ile yaza giriyor. Söz ve müziği Erhan Güleryüz’e ait olan İstanbul şarkısı haftaya tüm dijital marketlerde ve Ayna’nın youtube kanalı olan www.youtube.com/grupaynatv de olacak. Ayna grubu İstanbul şarkısının İngilizce versiyonu üzerinde de çalışıyor. Şarkının İngilizce versiyonu için Kanadalı ünlü şarkıcı Avril Lavigne ile beraber bir düet yapılması planlanıyor. İşbirliğinin detayları için Erhan Güleryüz ve grubun menajeri Altan Nuh kısa süre içinde Los Angeles’ta plak şirketi ve Avril Lavigne ile sözleşme imzalamaya gidecekler.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI