Bugun...


BODRUMLU İŞ İNSANI TEK BAŞINA 16 BİN MASKE DAĞITTI
Tarih: 21-04-2020 12:24:11 Güncelleme: 21-04-2020 12:24:11 + -


Turgutreis mahallesinde yaşayan iş insanı Mahmut Tuğrul Ağsu temin ettiği 16 bin maskeyi kurum ve kuruluşlar ile ihtiyacı olanlara dağıttı.

facebook-paylas
Tarih: 21-04-2020 12:24

BODRUMLU İŞ İNSANI TEK BAŞINA 16 BİN MASKE DAĞITTI

Bodrumlu iş insanı  tek başına 16 bin maske dağıttı

 

ANTERHABER - Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis mahallesinde yaşayan ve müteahhitlik yapan evli ve bir çocuk babası 38 yaşındaki Mahmut Tuğrul Ağsu son bir hafta içerisinde kendi maddi olanakları ile temin ettiği 16 bin maskeyi ilçede dağıttı.

 

SOKAK SOKAK MAHALLE MAHALLE DOLAŞTI MASKE DAĞITTI

 

Bodrum’da önce kaymakamlık. Garnizon komutanlığı,  Şehit Aileleri Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği Bodrum Şubesi ‘ne maske için bağışlarda bulunan Ağsu ayrıca 16 bin maskeyi ihtiyacı olan ailelere sokak sokak kapı kapı dolaşarak dağıttı.

 

 

İNSANLAR CANLARINI ORTAYA KOYUP MÜCADELE EDİYORLAR

 

Ağsu Devletimiz tüm kurumları ile birlikte şu anda elinden geleni yapıyor, sağlık çalışanlarımız canlarını ortaya koyarak bu salgınla mücadele ederken birey olarak bizimde elimizden geldiğince üzerimize düşeni yapmamız gerekirdi. Maske temininde etrafımda sıkıntılar olduğunu öğrenince hemen harekete geçtim ve bir hafta içerisinde temin ettiğimiz 16 bin maskeyi ihtiyacı olan kişi ve kurumlara dağıttık, benzer yardımları yapmaya devam edeceğiz, İnşallah Türkiye ve dünya olarak bu salgını en kısa zamanda en az zararla atlatacağımıza inanıyorum. Böyle bir dönemde herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğine  inanıyorum” dedi.

 

 

HERKES ELİNDEN GELENİ YAPMALI, TÜRKİYE İYİ BİR YARDIMLAŞMA ÖRNEĞİ SERGİLİYOR

 

Türkiye Sakatlar Derneği Bodrum Şubesi Başkanı Esma Ezenel’de “Ağsu’nun yaptığı yardım için teşekkür ederiz. Böyle bilinçli ve yardımsever iş insanlarına ülkemizin şu anda çok ihtiyaç olduğu bir dönemden geçiyoruz, bu nedenle özellikle iş insanlarımızdan salgın hastalık konusunda yapabildiklerince ihtiyacı olanlara yardım elini uzatmalarını istiyoruz. Türkiye gerçekten çok önemli ve birlikteliğin dayanışmanın güzel olduğu bir dönemden geçiyor, el ele birlikte bu sıkıntılı süreci atlatacağız” dedi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI