Bugun...


YALIKAVAK AİLE SAĞLIK MERKEZİ YENİ BİNAYA TAŞINDI
Tarih: 18-03-2020 15:17:47 Güncelleme: 19-03-2020 14:19:47 + -


Bodrum’un Yalıkavak mahallesinde yaklaşık 27 yıldır hizmet veren Aile Sağlık Merkezi Muğla Halk Platformu sözcüsü Gökhan Soygüder ve vatandaşların yaptığı girişimler sonucu bugün yeni binaya taşınması sevinç yarattı.

facebook-paylas
Tarih: 18-03-2020 15:17

YALIKAVAK AİLE SAĞLIK MERKEZİ  YENİ BİNAYA TAŞINDI

YALIKAVAK AİLE SAĞLIK MERKEZİ  YENİ BİNAYA TAŞINDI

 

ANTERHABER - Yalıkavak mahallesine girişte kavşağa yakın bölgede bulunan ve 27 yıl önce Ömer Akkın tarafından yaptırılarak bağışlanan Fatma Meral Akkın Aile Sağlık Merkezi ,  kullanım süresinin dolması, kapasitenin yeterli cevap vermemesi açısından yerinin değiştirilmesi ile ilgili Muğla Halk Platformu ve Yalıkavaklıların yoğun talepleri üzerine uygun görülüp yeri değiştirildi.

CHP’li Belediye Başkanı Ahmet Aras belediye başkanları ile birlikte Ankara’da yaptığı temaslarda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bu konuyu gündeme getirmesi olumlu sonuçlandı.

 

 

AHMET ARAS KONUYU SAĞLIK BAKANI KOCA’YA AKTARMIŞTI

 

Yine aynı mahallede bulunan ve hayırsever Bekir Kalın tarafından bağışlanan 2900 metrekare  araziye yapılan Defne sokakta ki  Bodrum Devlet Hastanesi Bekir Kalın Ek binası  Fizik Tedavi Merkezi ne taşınma işlemleri bugün başladı. Modern,hijyenik, 40 odalı, 150 araç otoparklı binaya taşınma işlemleri Bodrum Belediyesi ve Sağlık Ekipleri tarafından devam ederken Gökhan Soygüder yaptığı açıklamada “Hijyene , sağlığa en önemlisi korunmaya çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde tam zamanında gerçekleştirilen bu taşınma ortamında vatandaşlarımızın çok daha sağlıklı ortamlarda hizmet alabilecek . Sayın Bakanımız Koca ve belediye başkanı Ahmet Aras’a destekleri için Yalıkavaklılar olarak çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Yeni aile sağlık merkezinin önümüzdeki salı gününden itibaren hizmet vermeye başlayacağı belirtildi.

 




Kaynak: Gökhan Soygüder

Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI