Bugun...


Bodrum şokta. Bulunan kafatası kayıp boyacı ustasına mı ait?
Tarih: 16-07-2020 13:23:49 Güncelleme: 16-07-2020 14:41:49 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı İçmeler Bölgesi’nde tersanede çalışan işçilerin önüne bir köpeğin kafatasını bulup getirip bırakması üzerine polis ekipleri alarma geçti.

facebook-paylas
Tarih: 16-07-2020 13:23

Bodrum  şokta. Bulunan kafatası kayıp boyacı ustasına mı ait?

Bodrum  şokta. Bulunan kafatası kayıp boyacı ustasına mı ait?

Kafatasının 25 Aralık 2019 tarihinde kaybolan ve izine rastlanamayan tersane boyacı ustası Mehmet Ali Koran’ın olduğu iddiası üzerine arama kurtarma ekipleride çalışmalara başladı.

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı İçmeler Mevkii’ndeki bir tersanenin önüne yine işçilerin beslediği Çiko isimli köpeğin sabah saatlerinde işçiler çalışırken yanlarına getirip bıraktığı ve bir insana ait olduğu belirtilen kafatası görenleri şok etti.

 

 

İŞÇİLER KAFATASINI GÖRÜNCE ŞOK OLDU

İşçilerin polise haber vermesinin üzerine olay yerine güvenlik güçleri ve olay yeri inceleme ekipleri geldi. Tersanenin önünde ve yanındaki ormanlık alanda ekipler arama çalışmalarına başlarken, bulunan kafatasının 25 Aralık 2019 tarihinde aynı bölgedeki başka bir tersanede çalışırken aniden ortadan kaybolan ve iki hafta süren çalışmalarda bulunamayan 36 yaşındaki tekne boyacı ustası mehmet Ali Koran’a ait olduğu iddia edildi.

 

 

POLİS VE ARAMA KURTARMA EKİPLERİ ORMANLIK ALANDA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Muğla 911 Arama Kurtarma Ekipleri ile polis olay yeri inceleme ekipleri arama köpekleri ile çalışmalara başladı. Polis ekipleri tersanede çalışan 4 işçinin ve tersane yöneticisinin ifadesine başvurdu. Bulunan kafatası incelenmek üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’na  gönderildi.

Bölgedeki işçilerden 28 yaşındaki M.K.”Sabah bu bölgedeki köpeklerden biri kafatasını getirip tersanenin önüne bıraktı, kafatasını görünce bir insana ait olduğunu anladık ve hemen polise haber verdik,  7 ay önce kaybolan bir boyacı ustası vardı, ona ait olabileceğini söylediler” diye konuştu.

Polis ve savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI