Bugun...


OKTAY’DAN MARMARİSLİ GENÇLERE ANLAMLI ZİYARET
Tarih: 15-05-2020 16:02:55 Güncelleme: 15-05-2020 16:11:55 + -


Marmaris Belediye Başkanı CHP ‘ li Mehmet Oktay, 19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamın da engelli gençleri ziyaret etti. Sosyal mesafe kuralına uyularak yapılan ziyaretler de Başkan Oktay, gençlerle sohbet ederek onların bayramını kutladı.

facebook-paylas
Tarih: 15-05-2020 16:02

OKTAY’DAN MARMARİSLİ GENÇLERE ANLAMLI ZİYARET

OKTAY’DAN MARMARİSLİ GENÇLERE ANLAMLI ZİYARET

 

Koronavirüs salgını nedeniyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının yapılamayacak olması üzerine Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, ziyaretler gerçekleştirerek gençlerle bir araya geldi. 16 yaşındaki Uğur Konu ve 25 yaşındaki Okan Duran ile görüşen Belediye Başkanı Oktay onların bayramını kutladı.

KISA MOLA PROJESİ HAYATA GEÇİRİLECEK

Oktay, “Bu sene bayramı coşkulu bir biçimde kutlamak istiyorduk ama koronavirüs salgını nedeniyle tıpkı 23 Nisan’da olduğu gibi 19 Mayıs’ta da kutlamalar yapılmayacak. Ancak her şeyin başı sağlık diyoruz. Hepimiz iyi olalım, seneye en güzel şekilde kutlamayı yaparız” dedi. Oktay, belediyenin engellilere yönelik yaptığı çalışmalardan bahsederek engelliler ve ailelerinin faydalanbileceği Kısa Mola isimli projenin de yakında Marmaris’te hayata geçirileceğini sözlerine ekledi.

Ziyaretten oldukça memnun kalan Uğur Konu ve Okan Duran ise evde kalma sürecinde bir günü nasıl geçirdiklerini anlattı. Belediyenin engelsiz plaj gibi hizmetlerinden yararlandıklarını söyleyen Okan Duran, “Her zaman biz engellilerin yanında olduğunuz için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

GENÇLERLE İNTERNETTE BULUŞACAK

 

Öte yandan Belediye Başkanı Mehmet Oktay gençlerle canlı yayında buluşacak. 18 Mayıs Pazartesi günü saat 15.00’te instagram hesabından online yayına çıkacak olan Oktay, gençlerle sohbet edecek, sorularını yanıtlayacak.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI