Bugun...


BÖYLE VAHŞET GÖRÜLMEDİ, KÖPEKLERİ ZEHİRLEYEREK ÖLDÜRDÜLER
Tarih: 05-05-2020 20:15:23 Güncelleme: 05-05-2020 20:15:23 + -


Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bu gece yarısı hayvanseverlerin beslediği 11 köpekten 5’i zehirlenerek öldürüldü, 4 ‘ü ortadan yok oldu. Hayvanseverlerin çektikleri görüntüler insanın yüreğini parçaladı.

facebook-paylas
Tarih: 05-05-2020 20:15

BÖYLE VAHŞET GÖRÜLMEDİ, KÖPEKLERİ ZEHİRLEYEREK ÖLDÜRDÜLER

BÖYLE VAHŞET GÖRÜLMEDİ, KÖPEKLERİ ZEHİRLEYEREK ÖLDÜRDÜLER

 

ANTERHABER - Antalya’nın Muratpaşa İlçesi Şirinyalı Mahallesi’nde bu gece kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından yollara atılan zehirli kıymaları yiyen köpekler can çekişerek öldü. Sabah saatlerinde hayvanseverlerin fark ettiği olaydan sonra 5 köpek ölü olarak bulundu, 4 köpek ise tüm aramalara rağmen bulunamadı.

 

 

SABAH KALKTIĞIMIZDA BESLEDİĞİMİZ KÖPEKLERİ SOKAKLARNDA ÖLÜ BULDUK

 

Evli ve üç çocuk annesi masöz 53 yaşındaki Ayşe Esti  vahşeti Sözcü’ye anlattı. “Hayvanseverler ile birlikte beslediğimiz sokak köpeklerinin kimseye bir zararı yoktu. Sabah uyandığımızda  beslediğimiz köpekleri sokaklarda ölü görünce şok olduk. Bunun adı tam bir vahşet, , bazı köpeklerin yavruları da vardı, onları da ortada göremiyoruz, yaşadığımız olay sonrası büyük acı , üzüntü ve şok yaşıyoruz, arkadaşlarımız ilgili makamlara şikayette bulundular” dedi.

 

 

TEHDİT EDİLDİK VE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK

 

Mahalledeki köpekleri sürekli besleyen 32 yaşındaki grafik ve tasarım uzmanı Duygu Nebiloğlu ise “Beslediğimiz 11 köpeğimizin 5’ini ölü olarak bulduk şok olduk, diğer dördünü ise bulamadık bir yerlere gitmeleri mümkün değil çünkü burada kulübeleri vardı. Muhtemelen onlarda öldü ve geçen çöp arabaları aldı. Birkaç arkadaşım ile sokak hayvanlarına bakıyoruz bu bölgede olan ikinci vaka bu . Birkaç kişi tarafından sokak hayvanlarını beslediğimiz için tehdit edildik, niye besliyorsunuz size ne bunun sonu kötü olur , dediler, o kişilerden şüpheleniyoruz, şüphelendiğimiz kişileri hem tehdit edildiğimiz için hemde şüphelendiğimiz için polise suç duyurusunda bulunduk. Ayrıca köpeklerin dışkılarından alınan numunelerden zehir tespitinin yapılmasını sağlayacağız ki bu zehiri kim nereden nasıl aldı ortaya çıksın, çok üzgünüz ve hala şoktayız ” dedi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI