Bugun...



Güvercinlik'te feci kaza, düğüne giderken 10 yaşındaki çocuğa çarptılar, annenin feryadı yürekleri dağladı

Muğla’nın Bodrum ilçesinden düğüne giden çift karayolunda yolun karşısına geçmeye çalışan 10 yaşındaki çocuğa çarptı. Yolun ortasına savrulan oğlunun başından ayrılmayan annenin feryatları yürekleri dağlarken, olay yerine gelen küçük çocuğun dedesi sinir krizleri geçirdi, çocuğun yakınları sürücü kadına saldırmaya çalıştı, olay yerine gelen jandarma ekipleri kavgayı önledi. Vatandaşlar ambulans gelene kadar asfalt ortasında yatan çocuğa gölgelik yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 17-08-2022 16:28

Güvercinlik'te feci kaza, düğüne giderken 10 yaşındaki çocuğa çarptılar, annenin feryadı yürekleri dağladı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün öğle saatlerinde meydana gelen kazada 56 yaşındaki Birgül durmaz yönetimindeki 48 AHC 407 plakalı otomobil Güvercinlik Mahallesi’nde annesi Meral Kıyatmaz ile birlikte yolun karşısındaki evlerine geçmeyen çalışan 10 yaşındaki Bulut Kıyatmaz’a çarptı.

 

GÖZÜNÜN ÖNÜNDE OĞLUNA OTOMOBİL ÇARPAN ANNE SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Otomobilin çarpması ile yaklaşık 6 metre ileriye düşen Bulut Kıyatmaz’ın yerden kalkamadığını gören vatandaşlar trafiği durdurarak küçük çocuğun yardımına koşarken anne Meral Kıyatmaz ise amubans ambulans diyerek sinir krizleri geçirdi. Vatandaşların 40 derece güneş altında asfaltın ortasında yatan küçük Bulut için tişörtü gölgelik yaparak ambulansı bekleme anlarında ise anne Kıyatmaz “Bulut oğlum dayan ambulans geliyor iyi olacaksın, oğlum” diyerek üzerine kapanıp gözyaşları dökmesi yürekleri dağladı.

 

Birgül Durmaz

 

DÜĞÜNE GİDİYORDUK ÇOCUĞA ÇARPTIK

Olaydan sonra eşi ile birlikte büyük şok yaşayan ve küçük çocuğa çarpan 56 yaşındaki Birgül Durmaz olay anına SÖZCÜ’ye anlattı. Biz Gündoğan Mahallesi’nde oturuyoruz. Bilecik’e oğlumunu düğününe gidiyorduk. Yola çıkalı yarım saat oldu, buraya geldiğimizde çocuk birden yola fırladı, fren yaptım ama duramadım, büyük şok içerisindeyim üzüntülüyüm, benimde çocuklarım var” diyebildi.

 

 

KAVGA ÇIKTI KADIN SÜRÜCÜYÜ JANDARMA GÖZALTINA ALDI

Bulut’un olay yerine gelen dedesi Hikmet Kıyatmaz ise sürücü Birgül Durmaz’a sert tepki gösterdi. Durmaz’ın üzerine yürüyen dede Kıyatmaz’ı vatandaşlar güçlükle sakinleştirirken, dede Kıyatmaz fenalaştı, oda vatandaşların yardımı ile ambulansa bindirilip Bodrum Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Birgül Durmaz ise olay yerine gelen jandarmalar tarafından gözaltına alınarak bölgeden uzaklaştırıldığı ifadesi alınmak üzere Güvercinlik Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

Küçük Bulut Kıyatmaz ise ambulansta ilk tedavisi yapıldıktan sonra Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI