Bugun...


Yürüyüşe çıktığı dağda kayboldu, saatler sonra böyle bulundu
Tarih: 17-07-2021 22:32:57 Güncelleme: 17-07-2021 22:34:57 + -


Ormanlık alanda yürüyüşe çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan şahıs arama kurtarma ekiplerince bitkin halde bulunarak hastaneye kaldırıldı.

facebook-paylas
Tarih: 17-07-2021 22:32

Yürüyüşe çıktığı dağda kayboldu, saatler sonra böyle bulundu

Muğla'nın Datça ilçesinde ormanlık alanda yürüyüşe çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan şahıs arama kurtarma ekiplerince bitkin halde bulunarak hastaneye kaldırıldı.

Emecik Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşi ile birlikte Marmaris'ten Datça'ya aracıyla gelen Ethem Yüksel yürüyüş yapmak için ormanlık alana girdi. Bir süre sonra eşi ile görüşme yapan Yüksel, eşine bir saat sonra geri döneceğini söyledi. Havanın kararmasına rağmen geri dönmeyen ve irtibatı kesilen Yüksel'in eşi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye, Datça İlçe Jandarma Komutanlığı, sağlık, AFAD, Datça MAG AME ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptıkları 3 saatlik müşterek çalışma sonrasında şahıs Kocadağ'da bitkin bir halde bulundu. Dağdan indirilerek ambulansta ilk müdahalesi yapılan Yüksel, hastaneye kaldırıldı.

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI