Bugun...


Yalıkavak’ta çocuk parkındaki oyun ve jimnastik aletlerini söktüler, otel masa sandalye ve şezlonglarını koyacak iddiası
Tarih: 15-06-2021 21:48:06 Güncelleme: 15-06-2021 21:50:06 + -


Bodrum’un Yalıkavak Mahallesi Plaj Caddesi sahilindeki çocuk oyun alanındaki oyun aletleri ve her gün yüzlerce vatandaşın spor yaptığı jimnastik aletlerinin sökülerek bir otelin masa ve sandalyelerini koyması için yer açıldığı iddia edildi. Otelin belediyenin aletleri söktüğü yere ahşap platform yapmaya başladığı iddia edildi.

facebook-paylas
Tarih: 15-06-2021 21:48

Yalıkavak’ta çocuk parkındaki oyun ve jimnastik aletlerini söktüler, otel masa sandalye ve şezlonglarını koyacak iddiası

Bodrum’un Yalıkavak Mahallesi Plaj Caddesi’ndeki sahile sıfır çocuk oyun alanı ve spor için jimnastik aletlerinin bulunduğu alandaki tüm aletler Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından söküldü. Mahalledeki vatandaşlar çocuk oyun aletleri ile hergün yüzlerce kişinin sabah ve akşam saatlerinde spor yaptığı aletlerin sökülmesinin aynı yerde bulunan bir otele sahilde yer açmak için olanak tanındığı belirtildi.

Kamuyşa terk edilen ve çocuk oyun alanları ile spor alanlarının yine kamunun kullanılmasını açık olması gerektiğini belirten evli ve iki çocuk babası Fırat Çelik “Yıllardır burada çocuklarımız oynar herkes sabah akşam spor yapar, iki üç gündür aletleri kaldırıyorlar, park ynilenecek zannettik ama amaç çok farklı. Antalyalı bir işadamının oteli kiraladığı ve önündeki çocuk oyun alanı ve spor alanına masa sandalye ve şezlong yerleştirmek için belediye ile anlaştığını duyduk, inşallah iddiadan ibarettir derken otel çalışanları aynı yerin zeminine ahşap tahtaları yerleştirmeye başladı. Bu konuda kimsede bize bilgi vermedi. Belediyelerin görevi yeşil alanları , oyun alanlarını çoğaltmak değimlidir, şu anda büyük bir şok ve şaşkınlık içerisindeyiz, ancak mahalle halkı olarak buna tepki göstereceğiz” dedi.

Bodrum Belediyesi’nden bu konu ile ilgili bir açıklama yapılırsa aynen yayınlayacağız.

 




Editör: Melis Anter



Merve gökgür / 14-06-2021 16:07:00

Evime cok yakin bir parkti burada gencler farkli maddeler kullandigi icin denize dahi giremiyorduk. keske bir cozum bulunsaydi, plaj olmasi en iyisi..



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI