Bugun...


Tam kapanmada sosyetik keyif, sosyeteye yasak yok
Tarih: 03-05-2021 17:18:27 Güncelleme: 03-05-2021 17:18:27 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde tam kapanmayı fırsat bilenler yatları ve tekneleri ile cennet koyları doldurdu. Cennet koylarda turistler jet ski ile yarış yaparken sosyetenin cennet tatil mahallesi Türkbükü’nde bazı beach clupların iskelesinde güneşlenenler, plajında denize girenler dikkat çekti.

facebook-paylas
Tarih: 03-05-2021 17:18

Tam kapanmada sosyetik keyif, sosyeteye yasak yok

Muğla’nın Bodrum ilçesinde tam kapanma kurallarına ilçede büyük bir oranda vatandaşların uyduğu görülürken, polis, bekçi ve jandarma denetim kontrolleri sıklaştırdı.

Yatları ile Bodrum koylarına gelenler bol bol güneşlendi, denize girdi. Bazıları ise jet skilere binerek cennet koylarda yarış yaptı, denizin keyfini çıkardı. Bazıları ise kano yaptı, denize girdi. Gölköy, Torba ve Türkbükü koylarına demirleyen yatlarda bulunanlar tatilin tadını çıkardı.

 

SOSYETEYE KAPANMA YOK

 

Türkiye ve dünya jet sosyetesini tatil mekanı Türkbükü’nde ise bazı otel ve beachler ile özel iskelelerde birçok kişinin güneşlendiği, denize girdiği görüldü. Bazı iskelelere ise güneşlenenlerin dikkat çekmemesi paravan çekildiği görüldü. Otomobillerini plajlarda sahilin denizle buluştuğu noktaya kadar çekenler kimseye aldırış etmeden yüzdü, denize girdi.

Bodrum’da hava sıcaklığı bugün 32 derece deniz suyu sıcaklığı ise 20 derece olarak ölçüldü.

 

 

 

 

 

 




Editör: Melis Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI