Bugun...


Torba’da cadde ve sokaklara vidanjörü boşalttılar
Tarih: 11-01-2022 11:40:28 Güncelleme: 11-01-2022 11:40:28 + -


Bodrum’un Torba Mahallesi’nde bugün bir vidanjörün cadde ve sokaklara çektiği fosseptik atıklarını bırakması sonucu çevre felaketi yaşandı. İnsanlar evlerine girip çıkmakta, işlerine gitmekte güçlük çekti.

facebook-paylas
Tarih: 11-01-2022 11:40

Torba’da cadde ve sokaklara vidanjörü boşalttılar

Bodrum' un Torba Mahallesi’nde bir vidanjörün Atatürk Caddesi, Hayal Sokak ve Ali Uğur Sokak’a pisliklerini boşaltarak gitmesi sonucu cadde ve sokaklar kullanılamaz hale geldi. Sabah saatlerinde okula ve işlerine gidecek olan öğrenci ve çalışanlar şok oldu. Bodrum Zabıtası ile MUSKİ’yi telefon ile arayan vatandaşlar pisliğin salgın hastalığa davetiye çıkardığını belirterek acil olarak temizlenmesini istedi.

 

 

HER YERDE BOK VAR

Vatandaşlardan Mevlüt Çırakoğlu “sabah saatlerinde markete gitmek için yola çıktığımızda şok olduk. Her taraf bok ve pislik içerisindeydi, o kadar yağan yağmur bile temizleyememişti. Hemen MUSKİ ve Bodrum Belediyesi’ne yardım için aradık. Belediye MUSKİ’ye söyleyip yıkama aracını göndereceğini söyledi. Halen bekliyoruz. Çünkü sokak ve caddeler kullanılamaz hale insanlar yürüyemiyor araçların tamamı pislik içinde kaldı, acil temizlik gerekiyor” diye konuştu.

 

 

VİDANJÖR İŞLETMECİSİ

Görüşlerine başvurduğumuz bir vidanjör işletmecisi ise “bu kaza filan değil bunu birisi kasıtlı yapmış. Çünkü bir vidanjörün kapağı böyle açık kalmaz, kaldı diyelim 1 kilometre döke döke gidilmez. Bende Torba’dan vidanjör çekiyorum ilk kez böyle bir durum ile karşılaştık. Bunu yapanın acil olarak bulunması ve gerekli cezanın verilmesi gerekir. Çünkü zaten pisliğin başladığı yer belli o zaman o evlerden bu sabah fosseptiği çeken vidanjörde bellidir, üç eve sordunuz mu ortaya çıkar, mesleğim adına utanç duydum” dedi.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI