Bugun...


Tacizci N.Ş. Tutuklandı. Mahkemedeki sözleri kan dondurdu
Tarih: 22-07-2020 19:28:14 Güncelleme: 23-07-2020 18:11:14 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde aynı mahallede yaşadığı 21 yaşındaki Tuğçe Çelik’in sosyal medyadan ve mahallede taciz eden 46 yaşındaki Nurettin Şeyhmusoğlu bugün akşam saatlerinde çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.

facebook-paylas
Tarih: 22-07-2020 19:28

Tacizci N.Ş. Tutuklandı. Mahkemedeki sözleri kan dondurdu

Tacizci N.Ş. Tutuklandı. Mahkemedeki sözleri kan dondurdu

 Şeyhmusoğlu “Tuğçe’yi yolda gördüğümde gözlerimizle bakışıp sevişiyorduk, aşkımıza tek engel ailesiydi. Göreceksiniz ben cezaevinden çıktıktan sonra Tuğçe’yi gelinlikle emniyet müdürlüğüne götürüp haklı olduğumu göstereceğim” demesi şok etkisi yarattı.

 

GÖZLERİMİZLE SEVİŞİYORDUK,. CEZA EVİNDEN ÇIKINCA EMNİYETE GELİNLİKLE GÖTÜRECEĞİM

 

Şeyhmusoğlu’nun bugün mahkemede verdiği ifade duyanları şok etti. Tuğçe’yi çok sevdiğini belirten Şeyhmusoğlu “Tuğçe ile yolda  karşılaştığımızda gözlerimizle sevişiyorduk, aşkımıza tek engel ailesiydi. Göreceksiniz ben cezaevinden çıktıktan sonra Tuğçe’yi gelinlikle emniyet müdürlüğüne götüreceğim herkes ne kadar haklı olduğumu görecek , sevgime inanacak” dedi.

Şeyhmusoğlu mahkemede “Üstüme atılı suçu kabul etmiyorum, ben Tuğçe’yi ilk mahkemeye çıktıktan sonra hiç rahatsız etmedim, ard niyetim veya zarar verme niyetim yoktu” diyerek sözlerini tamamladı.

Mahkeme ayrıca Şeyhmusoğlu’nun saplantılı  davranışlar sergilenesi nedeniyle  akıl sağlığı ve rahatsızlık yönüyle  rapor alınması  talimatını verdi.

 

(Avukat Azat Öztürk)

3 AYDAN İKİ YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ, AKIL HASTANESİNE SEVK EDİLECEK

Tuğçe Çelik’in avukatı Azat Öztürk yaptığı açıklamada  Şeyhmusoğlu’nun TCK ‘nın 105. Maddesinde yer alan “Kişilere Karşı Suçlar” bölümünde yer alan  “Cinsel Dokunulmazlığa Karşı Suçlar”  kapsamında 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası ile yargılanacağını ve ilk etapta en az bir ay hapiste kalacağını belirterek “Şahıs ardından bir hafta müşahade altında kalmak üzere ilgili hastaneye sevk edilerek akli melekelerinin yerinde olup olmadığı, konusunda rapor istedik, mahkeme heyeti bunu kabul etti. Şahıs belirtilen suçu nitelikli olarak işlediği için tutuklandı” dedi.

 

 EN AĞIR CEZA VERİLMELİ TUTUKLANMASI İYİ OLDU

 

Tuğçe Çelik,  Şeyhmusoğlu’nun tutuklanmasının ardından yaptığı açıklamada “Emniyette ve mahkemedeki sözleri ile sapkınlığın sınırlarını aşmış, deli numarası yapıyor galiba. Bana iki yıldır hayatı zindan eden, kişinin en ağır cezasını almasını istiyorum ki bir daha beni rahatsız etmesin veya bir başka genç kıza bunu yapmasın. Cezaların caydırıcı nitelikte olması bu nedenle önemli. Bu tür suçlara yönelen o kadar çok insan var ki, açın bakın sosyal medya yaşa bakmaksızın genç kızların hatta çocukların cinsel tacizi ile kaynıyor, bu nedenle bu karar örnek oldu. Cinsel tacizde bulunanlara ders olsun” dedi.

 

İLGİLİ HABERLER EN SON HABER: https://anterhaber.com/tacize-ugrayan-celik-pinar-gultekin-benim-seslenisimin-kaynagidir/7887/

 

https://anterhaber.com/bir-genc-kadinin-isyani-siradaki-ben-olmak-istemiyorum/7873/

 

https://anterhaber.com/bodrumlu-tugce-pinar-gibi-oldurulmek-istemiyorum-dedi-yardim-istedi/7860/

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI