Bugun...


Bayramın birinci günü caddeler boşaldı, sahiller doldu taştı
Tarih: 20-07-2021 20:29:16 Güncelleme: 20-07-2021 20:29:16 + -


Kurban Bayramı’nın ilk günü sabah erken saatlerde bayramlaşanlar öğle saatlerinden itibaren sahilleri doldurdu. Son bir haftada tıkanan Bodrum cadde ve sokakları ise boş kaldı, ilginç görüntüler ortaya çıktı.

facebook-paylas
Tarih: 20-07-2021 20:29

Bayramın birinci günü caddeler boşaldı, sahiller doldu taştı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bayramın ilk günü sabah arken saatlerde kurbanlarını kesip bayramlaşanlar ardından soluğu Bodrum sahil ve plajlarında buldu.

 

SAHİLLERDE ADIM ATACAK YER KALMADI, CADDELER BOŞALDI

 

 Son iki hafta içerisinde İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyükşehirlerden Bodrum7a gelenlerin oluşturduğu yoğun trafik nedeniyle trafik sorunu kabus haline gelirken, bugün cadde ve sokaklar boş kaldı, trafik neredeyse yok denilecek kadar azaldı. Hava sıcaklığının 39 derece deniz suyu sıcaklığının ise 20 derece ölçüldüğü ilçede sahillerde adım atacak yer kalmadı. Tatilciler erken saatlerden itibaren sahillere akın etti.

 

 

SU SPORLARI YAPIP MAVİ YOLCULUĞA ÇIKTILAR

 

Bazı tatilciler bol bol su sporları yaptığı eğlendi. Bazı tatilciler ise Bodrum limanından hareket eden günübirlik tur tekneleri ile mavi yolculuğa çıkarak Kara Ada, Akvaryum, Haremtan, Orak Adası, Tavşan Burnu ve Kissebükü koylarını gezdiler.

 

KALABALIK GÜZEL AMA İNŞALLAH SALGINA DAVETİYE ÇIKARMIYORUZDUR

 

Ankara’dan on günlük bayram tatiline gelen evli ve bir çocuk babası 35 yaşındaki Cemil Taş “Son sekiz yıldır tatilimizi hep Bodrum’da geçiririz ancak ilk kez bu kadar yoğunluk gördük. İki gün önce trafik kilitlenmişti bugün sahiller kilitlendi, adım atacak yer oturacak yer bulmak mümkün değil, turizmci açısından elbette güzel bir durum, ancak inşallah salgına davetiye çıkarmıyoruzdur” diye konuştu.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI