Bugun...


Canlı derste “Çok ses çıkartıyorsun” diyerek kadın beden eğitimi öğretmeni ve ailesini döverek hastanelik ettiler
Tarih: 24-02-2021 21:28:24 Güncelleme: 24-02-2021 22:14:24 + -


Milas ilçesinde meydana gelen olayda kadın Beden Eğitimi öğretmenini evinde canlı ders verirken, komşularının “Çok ses çıkarıyorsunuz” uyarısı ile tekme tokat saldırıya uğradı. Feci şekilde darp edilen öğretmen, eşi ve ailesi Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

facebook-paylas
Tarih: 24-02-2021 21:28

Canlı derste “Çok ses çıkartıyorsun” diyerek kadın beden eğitimi öğretmeni ve ailesini döverek hastanelik ettiler

Türk Eğitim Sen Milas Temsilcisi Muzaffer Kafalı “Bunun adı tam bir vahşet ve vandallık, yargının bu saldırganlara en ağır cezayı vermesini istiyoruz., Öğretmenimiz canlı ders verirken ailesi ile birlikte, 7-8 kişinin sopalı muştalı saldırısına uğradı” dedi

 

Muğla’nın Milas ilçesinde bugün akşam saatlerinde meydana gelen olayda Zekeriya Gümüşkesen Ortaokulu’nda görev yapan Beden Eğitimi öğretmeni İlknur Keskin öğrencilerine canlı ders verdiği sırada, kapıyı çalarak içeri giren C.Y. ve kardeşi  G.Y ile yanlarında bulunan altı-yedi kişilik grup tarafından sopalı, muştalı tekme tokatlı saldırıya uğradığı iddia edildi.

 18 Şubat tarihinde meydana gelen olayda Keskin’in güvenlik görevlisi eşi Salih Keskin ile annesi ve kız kardeşi feci şekilde darp edildi. Öğretmen İlknur keskin ve ailesinin feryatlarını duyanlar polisi arayarak yardım istedi.

 

YARIN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI İLE OLAYI KINAYACAĞIZ

 

Olay yerine gelen ve saldırıda yaralanan Öğretmen Keskin, eşi, annesi ve kız kardeşini Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına alındı.

Öğretmenlerden ve Türk Eğitim Sen Milas Temsilcisi  Muzaffer Kafalı   yaptığı  açıklamada “Bunun adı tam bir vahşet ve Vandallık, yargının bu saldırganlara en ağır cezayı vermesini istiyoruz., Öğretmenimiz canlı ders verirken ailesi ile birlikte, 7-8 kişinin sopalı muştalı saldırısına uğradı. Saldırının boyutu  çok büyük. Arkadaşımız, canlı ders verdiği sırada çok ses çıkartıyorsun diyerek eşi, annesi ve kız kardeşi zincir, muşta, çivili sopalarla saldırıya uğramıştır. Eşi ameliyat olacak dizi dönmüş. O kadar büyük şok ve korku yaşıyorlar ki korkudan uzun sre şikayetçi bile olamadılar. Hayatlarının en büyük şokunu yaşıyorlar. Yarın saat 13:00’te Atapark’ da canlı ders verdiği için şiddete maruz kalan öğretmenimiz İlknur Keskin için ortak basın açıklaması yapacağız.” Dedi.

 

SALDIRGANLAR GÖZALTINA ALINIP SERBEST BIRAKILDI

 

Keskin ailesinin Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunmasının ardından

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alınan C.Y. ve G.Y. isimli kardeşler ile 6 kişinin ifadelerinin alındıktan sonra adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı öğrenildi.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI