Bugun...


BELEDİYE BAŞKANI "MİLAS’TA İKİ VEFAT, 16 POZİTİF VAKA VAR"
Tarih: 12-04-2020 12:53:45 Güncelleme: 12-04-2020 12:55:45 + -


Muğla’nın Milas ilçesi belediye başkanı CHP’li Muhammet Tokat yaptığı açıklamada “İlçemizde iki vatandaşımız corona virüsünden yaşamını yitirdi, 16 pozitif vakamız var” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 12-04-2020 12:53

BELEDİYE BAŞKANI

BELEDİYE BAŞKANI MİLAS’TA İKİ VEFAT, 16 POZİTİF VAKA VAR

 

Muğla’nın Milas  ilçesi belediye başkanı CHP’li Muhammet Tokat yaptığı açıklamada “İlçemizde iki vatandaşımız  corona virüsünden yaşamını yitirdi, 16 pozitif vakamız var” dedi.

 

MİLAS’TA PANDEMİ HASTENESİ HİZMETE GİRECEK

 

Muğla’nın Milas ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Muhammet Tokat corona virüsü kapsamında verilen mücadelede vatandaylara ücretsiz eldiven ve maske dağıtıldığını belirterek “Yakında kendi maskemizi üretmeye başlayacağız. Sosyal Vefa Grubu’na katkıda bulunuyoruz, belediyemize gelen vatandaşları da geri çevirmiyoruz. 153 nolu telefonumuzu da vatandaşlarımıza hizmet için çalıştırıyoruz. Yakında pandemi hastanemizde hizmete girecek” dedi.
 

MİLAS’TA İKİ VEFAT 16 POZİTİF VAKA VAR

 

Tokat  “Sağlık kuruluşları net bir açıklama yapmadığı için vakaların boyutunu  bilemiyoruz ama biz şuana kadar ilçemizde corona virüsünden 2 ölüm vakasıyla karşılaştık. Sanırım şu anda içinde sağlık personelimizin de olduğu 16 pozitif vaka var. Tabi ki bunlar işin bilinen tarafı.Sağlık birimleri bu konuda daha açık ve şeffaf olmalı vatandaş sürekli bilgilendirilmeli” dedi.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI