Bugun...


Mahalle arasında aracını son sürat sürdü, uyaranlara “ İstediğim gibi giderim, istediğiniz yere şikayet edin” diyerek el salladı
Tarih: 19-07-2021 21:17:45 Güncelleme: 19-07-2021 21:17:45 + -


Bodrum’un Torba Mahallesi’nde bugün akşam saatlerinde Migros Sanal Market’e ait aracını mahalle arası sokaklarında kullanana sürücüye vatandaşlar, kibarca uyardı. Sürücü “Ben önümü görüyorum, istediğiniz yere gidin şikayet edin, bay bay “ diyerek pişkince el salladı.

facebook-paylas
Tarih: 19-07-2021 21:17

Mahalle arasında aracını son sürat sürdü, uyaranlara “ İstediğim gibi giderim, istediğiniz yere şikayet edin” diyerek el salladı

Torba Mahallesi’nde bugün saat 19.45 sıralarında Migros Sanal Market’e ait 35 ANK 774 plakalı aracını sokaktaki insanların ve çocukların arasından tam gaz sürerek geçen sürücü insanların şok olmasına neden oldu. 200 metre ileride sert fren yaparak duran sürücüye giderek kibarca uyarıp “Bakın mahalle arasındasınız, çoluk çocuk var oynuyor, bisiklete biniyor, arıca sokak hayvanlarıda var, bu hızla ne fren yapmanız ne durmanız mümkün, biraz yavaş gitseniz” diyerak uyarıda bulundular.

 

 

İSTEDİĞİM GİBİ KULLANIRIM, İSTEDİĞİNİZ YERE ŞİKAYET EDİN

 

Uyarıyı dinleyen sürücünün “Ben istediğim gibi giderim yoldaki insanları görüyorum, kaza maza olmaz, istediğiniz gibi istediğiniz yere gidin şikayet edin” demesi uyarıyı yapanlarda şok etkisi yarattı.Sürücü üstüne el sallayarak bay bay yaptı.

 

 

UYARILAN SÜRÜCÜ DALGASINI GEÇTİ

 

Spor eğitmeni Bodrumlu Benhür Öncel “Olayı gördük tanık olduk. Otomobili tam gaz sokak arasında sürüp tehlike yarattı. Kibarca uyaran insanları ciddiye bile almadı. Biz en azından bir özür diler, bir daha yapmam demesini beklerken, kişi bizimle alay eder gibi istediğimiz yere şikayet edeceğimizi belirtip birde üzerine el sallayarak dalgasını geçti. Migros gibi dünya devi bir markaya bu sürücü ve hareketini yakıştıramadık. Bu tür sürücüler felakete sebep olmadan önlemi alınmalı. Bu mahalle arasında onlarca çocuk oynuyor, sahipli sahipsiz onlarca hayvan var. Belliki bu sürücü biryerden cesaret alıyor” diye konuştu.

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI