Bugun...


Takılan oltayı kurtarmak için denize atlayan kaptan yaşamını yitirdi
Tarih: 06-08-2022 11:49:31 Güncelleme: 06-08-2022 11:50:31 + -


Bodrum'da müşterilerini balık turuna çıkaran ve takılan bir oltayı kurtarmak için denize atlayan kaptan yaşamını yitirdi. Kaptan Mehmet Tunç’un bugün sosyal medya hesabından yaptığı “İnsan yalnız doğar. Çok insanla yaşar. Gitmek için yalvarırız günü geldiğinde hadi bu gün benim günüm olsun” paylaşım ise sevenlerini şok etti.

facebook-paylas
Tarih: 06-08-2022 11:49

Takılan oltayı kurtarmak için denize atlayan kaptan yaşamını yitirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Güvercinlik köyü koyundan kendisine ait Arslanbey isimli teknesi ile amatör balıkçıları balık avlatmak için denize açılan 52 yaşındaki Mehmet tunç Salih Adası kıyısına demirledi.

TAKILAN OLTAYI KURTARMAK İÇİN DENİZE ATLADI

Tunç burada müşterilerden birinin oltasının dibe takılması ile oltayı kurtarmak için denize atladı. Oltayı kurtarmak isterken fenalaşan Tunç fenalık geçirdi.

Teknedekilerin denize atlayarak tekneye çıkardığı Tunç tekne ile Güvercinlik köyüne getirilerek sağlık ekiplerine teslim edildi. Ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Tunç’un kurtarılamayarak yaşamını yitirdiği belirtildi.

 

 

HADİ BUGÜN BENİM GÜNÜM OLSUN

Tunç’un cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, sosyal medya hesabından dün  yaptığı “İnsan yalnız doğar. çok insanla yaşar. Gitmek için yalvarırız günü geldiğinde hadi bu gün benim günüm olsun ” yazılı paylaşımı ise yakınlarını şok etti. Tunç’un cenazesinin memleketi Dalaman’da toprağa verileceği belirtildi.

 

 




Editör: Melis Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI