Bugun...


Bayramın 1. Günü , Kumbahçe, öğle saatleri sahilde turistler yerine, masa ve sandalyeler var, güzelim ilçeyi bu hale getirdiler...
Tarih: 31-07-2020 20:52:03 Güncelleme: 31-07-2020 20:56:03 + -


Bodrum’da turizmin neden bitirilmeye nasıl bitirilmeye çalışıldığının kanıtıdır bu fotoğraflar. Bayramın birinci günü (Yani bugün) öğle saatlerinde çekildi. Saat 15.00 gibi . Yani Kumbahçe Sahili’nin üç beş yıl önceye kadar binlerce turistin denize girdiği , güneşlendiği HALK PLAJI..

facebook-paylas
Tarih: 31-07-2020 20:52

Bayramın 1. Günü , Kumbahçe, öğle saatleri sahilde turistler yerine, masa ve sandalyeler var, güzelim ilçeyi bu hale getirdiler...

ANTERHABER- Güpegündüz restoranların otellerin masa sandalyeleri, yetmedi, koltukları ile işgal edilmiş. Vatandaşın denize girip güneşleneceği tek bir metrekare yer bırakılmamış. İşte arsız esnafın (Dürüst esnafı tenzih ederim) esnafın , turizmciyim diye geçinip 5- 10 masa daha fazla nasıl atarımın hesabını yapanların, halka kamuoyuna ait sahilde masa ve sandalyeler var.

 

(4-5 yıl önceye kadar bu plajda yerli ve yabancı turistler olurdu, şimde masa ve sandalyeler var)

 

ESNAF BU KAFAYLA TURİZMİN DÜZELECEĞİNİ BEKLİYORSA BEKLEMESİN

Ankara’dan tatile gelen evli ve iki çocuk babası 48 yaşındaki Mevlüt Çalışır anlattı. “Yıllık iznimizi birleştirdik iki haftalığına Bodrum’a geldik. Son altı yıldır Kumbahçe’de bir pansiyonda kalıyoruz. İlk kez sahillerin masa sandalye ve restoranlarla bu kadar işgal edildiğine tanık olduk. Çocuklarımla eşimle oturacak yer bulamadım, bulduğumuz yerde başımıza garson dikildi. Paşatarlası’na gittik, plaja girdik, otelin sahildeki güvenliği geldi otel müşterilerine ait şezlonga oturacaksanız para vereceksiniz, dedi. Şok olduk. Bodrum’un içinde denize gireceğimiz yer olarak 50 metrelik Mafer kafeteryanın oraya gösterdiler. Son altı yıldır Bodrum’u izliyorum, her geçen gün kötüye gidiyor. Yerli turiste muhtaç oldular şimdi. Ama yolu olmayan, suyu akmayan, denizine giremediği, kaldırımlarında sokaklarında esnafın işgalinden geçilmediği bir Bodrum’a yerli turist niye gelsin. Bu sondur Bodrum7a gelişim. Denizin önündeki pansiyonda kalıp denize girmek için 15 km. uzağa gideceksem Bodrum7a niye geliyorum. Ben bunları gördüm söyledim, aynı anlattıklarımı Cimer’e ve Bimer’e ve ilgili bakanlığa da aktaracağım. Esnaf bu kafayla turizmin düzelmesini bekliyorsa boşuna beklemesin” diye konuştu.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI