Bugun...


Konacık'ta otomobili itekleyerek çalıştırmak istediler, kadın sürücü ölümden döndü
Tarih: 23-06-2022 23:36:59 Güncelleme: 24-06-2022 00:01:59 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün akşam saatlerinde meydana gelen olayda yeni aldığı otomobili arıza yapan kadın sürücüye arkadaşları yardımcı olmak istedi. İtekleyerek yokuş aşağı çalıştırılmak istenen otomobil birden alev aldı, kadın sürücü son anda ölümden kurtuldu. Otomobilinin yanışını yaşlı gözlerle izledi.

facebook-paylas
Tarih: 23-06-2022 23:36

Konacık'ta otomobili itekleyerek çalıştırmak istediler, kadın sürücü ölümden döndü

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Konacık Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı’nda bu gece meydana gelen olayda yeni aldığı 06 DV 5035 plakalı otomobil ile seyir halinde olan 34 yaşındaki Azime S. Otomobilin stop etmesi üzerine, aracı yeniden çalıştırmaya başladı.

 

CADDENİN ORTASINDA ALEV ALEV YANDI

Otomobilin çalışmaması üzerine Azime S.nin arkadaşları otomobili çalıştırmak için bulvardan yokuş aşağı itekleyerek “Vurdurarak” çalıştırmayı denedikleri anda otomobil motor bölümünden birden alev alarak yanmaya başladı. Alev alev yanan otomobil etrafta korku ve heyecan yaşanmasına neden oldu.

 

 

YANAN OTOMOBİLDEN SON ANDA İNDİ

Direksiyonda olan Azime S. Güçlükle durdurabildiği otomobilden alevlerin içinden son anda  inip kendisini son anda kurtardığı iddia edilirken, arkadaşları ve olayı gören vatandaşlar itfaiye ve polise haber verdi. Otomobil alev alev yanarken bölgeye gelen polis ekipleri vatandaşları uzaklaştırdı. İtfaiyenin yaklaşık 40 dakikada söndürerek soğutma çalışması yaptığı otomobil küle dönerken Azime S. İse otomobilinin yanışını yaşlı gözlerle seyretti, büyük şok yaşadı. Azime S. 2Otomobili yeni almıştık, birden stop etti, kontak ile çalıştıramadık, iteklemeye çalıştık alev aldı, canımızı zor kurtardık. Daha ruhsatını bile üzerime almamıştım” diye konuştu.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 

 




Editör: Melis Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI