Bugun...


Sıla muhteşemdi, konser öncesi büyük gerginlik yaşandı, muhabirleri kovdular
Tarih: 02-07-2022 10:53:31 Güncelleme: 02-07-2022 12:24:31 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde konser veren Türkçe pop müziğin usta ismi Sıla’yı yüzlerce hayranı yalnız bırakmadı. Konser öncesinde basın mensuplarına kapıdaki özel güvenlik görevlilerinin hakaret etmesi üzerine gerginlik yaşandı, gerginliği ADD Derneği Bodrum Şubesi Başkanı Ümit Baltutan önledi.

facebook-paylas
Tarih: 02-07-2022 10:53

Sıla muhteşemdi, konser öncesi büyük gerginlik yaşandı, muhabirleri kovdular

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Kerki Solfej tarafından hazırlanan Yaz Konserleri’nin ilki Antik Tiyatro’da düzenlendi. Türkçe pop müziğin usta isimlerinden Sıla’nın sahne aldığı konserinde izdiham yaşandı. Konser biletlerinin 308- 672 TL. arasında olduğu konserde yaklaşık 1800 kişi Sıla’yı alkışlarla danslarla izledi. Şarkıları sanatçı ile birlikte söyledi.

 

BASIN MENSUPLARINA HAKARET EDİP KAPIDAN KOVDULAR

Konser öncesinde davetli basın mensuplarını içeriye almak istemeyen hakaret eden özel güvenlik görevlileri ve bodyguardlar arasında hakarete varan sözler sarf edilince gergin anlar yaşandı.

 

 

ÜMİT BALTUTAN SALDIRANLARA ENGEL OLDU 

Özel güvenlikteki yöneticilerden birinin “Gidin buradan almıyoruz lan içeriye “diyerek basın mensuplarına bağırması üzerine yaşanan gerginliği olaylara tanık olan Atatürkçü Düşünce Derneği Bodrum Şubesi Başkanı Ümit Baltutan önledi. Baltutan “Bu nasıl bir anlayış, basına nasıl bir çirkin davranış anlamak mümkün değil, yüzlerce kişinin önünde basına yapılan bu davranış kabul edilemez. Ayrıca bu tür davranışlar tatile gelen insanların önünde turizm kentine yakışmayan görüntülerdi, önlem alınmaz ise burada daha büyük olaylar yaşanabilir” diye konuştu.

 

BASINA SALDIRILAR ARTIYOR

Basın mensuplarına hakaret edilerek kapıdan kovulduğunu gören vatandaşlar ise "İstanbul'un egosu tavan yapmış tiplerini getirip kapıya koyarsan, basınıda vatandaşıda döver hakaret eder, bu tür yerler sanat yerleri sahnede olan sanatçı Sıla, değerli bir sanatçı. Basınla muhatap olacak kişi böyle bir sanat etkinliğinde bodyguartlarmı olmalı, halkla ilişkiler temsilcisimi ? Bodrum markasını işte böyle kirletiyorlar. O sahne öncesinde bu davranışlar Bodrum ilçesine yakışmayan davranışlar. Madem konsere almayacaksın basına gelin demezsin, basına kapalı dersin onlarda gelmez. Son zamanlarda basına yönelik saldırıların sadece bir örneğini yaşadık, üzüldük, suç bunların dıyşında orgfanizasyondan bir kişinin bile basına sahip çıkmaması" ifadelerini kullandı.

 

 

ÖZÜR DİLEYECEKTİK AMA GİTMİŞLER

Olayın ardından konser alanı önünde bulunan basın mensupları  “Bizi konserlere davet ettiler, kendimiz gelmedik. Basına yasak yok zaten. Ancak özel güvenlik ve bodyguarların kapı girişinde basın mensuplarına bağırarak aşağılıyı hareketlerini kabul etmemiz mümkün değil, niye böyle bir tepki verdiklerinide anlayabilmiş değiliz” diyerek ayrılırken,  konser alanına giren mensuplarıda olayı duyup konseri terk etti.

Konser başladıktan 15 dakika sonra olay yerine gelen özel güvenliğin “Basından özür dilemeye gelmiştik, ama gitmişler” açıklamasında bulundu.

Sıla’nın yaklaşık iki sata süren konseri sonunda sanatçı dakikalarca ayakta alkışlandı.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI