Bugun...


Tam kapanma öncesi Bodrum'a hücum...Trafik felç oldu, tarihi kalabalık yaşandı
Tarih: 28-04-2021 17:43:15 Güncelleme: 28-04-2021 17:43:15 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde yarın akşam saatlerinde başlayacak olan tam kapanma öncesinde büyük bir telaş yaşandı.

facebook-paylas
Tarih: 28-04-2021 17:43

Tam kapanma öncesi Bodrum'a hücum...Trafik felç oldu, tarihi kalabalık yaşandı

Bodrum çarşı merkezide adım atacak yer kalmadı, vatandaşlar alışveriş merkezlerine akın etti, trafik kilitlendi, kabus haline geldi. Turizmci Müjdta Akgün “Bodrum tarihi yoğunluklarından birini yaşıyor, tarihinde böyle aşırı kalabalık ve trafik sıkışıklığı ilk kez görülüyor” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kapanma açıklamasının hemen ardından Ankara, İzmir, İstanbul, Bursa ve Konya gibi büyükşehirlerden hemen yola çıkanlar ki gündür Bodrum ilçesine akın etmeye başladı. Bugğün öğle saatlerinden itibaren 18 km. lik Bodrum Turgutreis- Bodrum Yalıkavak ve Bodrum- Torba karayolu ile şehir merkezinde trafik kilitlendi.

 

TRAFİK KİLİTLENDİ, VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

 

Yaklaşık 5 km. lik yolun güçlükle iki saat aşılabildiği şehir merkezinde ise trafik kilitlendi. Bodrum Belediyesi zabıta trafik ekipleri ile ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler alarma geçirildi.

 

 

ÇARŞI MERKEZİ LEBALEB DOLDU

 

Bodrumlular ve şehre yeni gelenler kapanma öncesinde çarşı merkezindeki dükkanlar ile alışverişmerkezlerine akın etti. İki gün içerisinde Bodrum’daki insan ve araç yoğunluğunun yüzde otuz oranında arttığını belirten profesyonel turizmci Müjdat Akgün “Kapanmanın duyulmasının ardından insanlar akın akın Bodrum7a gelmeye başladılar. Bodrum tarihinde böyle bir yoğunluk böyle bir kalabalık görmedim. Trafik kabusa dönüştü, bir yerden bir yere gidemez hale gelindi, yaz aylarını düşünmek bile istemiyorum. Bu kent için acil çözümler üretilmeli” diye konuştu.

Bodrum Belediyesi’nde oluşturulan kriz masasında acil önlemler alınmasının beklendiği belirtildi.

 

 




Editör: Melis Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI