Bugun...


İtfaiye personeli çöpçü, otogar ve moloz döküm işçisi olarak kullanılıyor, iddiası
Tarih: 18-04-2021 21:42:25 Güncelleme: 18-04-2021 21:42:25 + -


Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Bodrum’da ki İtfaiye Müdürlüğü’nde mobing uygulandığı ve itfaiye personelinin asli görevlerinin dışında değerlendirildiği iddia edildi.

facebook-paylas
Tarih: 18-04-2021 21:42

İtfaiye personeli çöpçü, otogar ve moloz döküm işçisi olarak kullanılıyor, iddiası

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen bugün yaptığı yazılı açıklamada  Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin tecrübeli iş ve bilgi sahibi itfaiyecileri, alakasız görevlere verdiğini  ve ikametlerinden çok uzak yerlere adeta sürgüne gönderdiğini belirterek  “Tecrübeli itfaiyecilerin bazıları çöpçü, bazıları döküm sahası işçisi, bazıları çevre ilçelerde otogar personeli olarak görev yapıyor. Zorla bu görevlere atayan Muğla Büyükşehir Belediyesi, itiraz eden olursa tehditle bu kişilerin hakkını aramasına mani oluyor” diye konuştu.

 

İTFAİYE PERSONELİNE MOBİNG UYGULANIYOR İDDİASI

 

Gökmen açıklamasının devamında ise şunları söyledi:

 

***Tecrübeli personeli alakasız görevlere veren ve sürgüne yollayan Muğla Büyükşehir Belediyesi, bu kişilerin yerlerine genel merkez ve İstanbul il başkanlığı talimatıyla Bodrum’u ve Muğla’yı hiç tanımayan, bilgisiz, yetersiz personeli alıyor.

 

***Bu yörenin çocukları sürgün edilirken, ithal personel belediye kadrolarını doldurmaya devam ediyor. 

 

***Hak, hukuk, adalet diyen, halkçı olduğunu söyleyen partinin belediye başkanlarının yönettiği Muğla ve Bodrum Belediyelerinde hak, hukuk, adalet işte böyle uygulanıyor.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI