Bugun...


Yemek yerken çıkan tartışmada boğazı kesilerek öldürüldü
Tarih: 30-12-2021 16:11:39 Güncelleme: 30-12-2021 16:11:39 + -


Bir evde yemek yerken çıkan tartışmada 17 yaşındaki genç yanında bulunan bıçakla yemek yediği İdris Durum’un boğazını kesti. Durum yaşamını yitirdi genç polislere teslim oldu.

facebook-paylas
Tarih: 30-12-2021 16:11

Yemek yerken çıkan tartışmada boğazı kesilerek öldürüldü

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Aydınlıkevler Mahallesi Akkent Caddesi’ndeki bir evde  bu sabah saatlerinde yaşanan olayda ihbar üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri ve polisler evin salonunda bir kişiyi yerde boğazından kesilerek öldürülmüş halde buldu.

Yaşamını yitiren kişinin iş insanı 41 yaşındaki İdris Durum olduğu belirlendi. Olaydan sonra polise giderek teslim olan 17 yaşındaki A.K. ise “Önce sözlü kavga ettik bana vurmaya başladı, kendimi savunmak için bıçağı savundum yaklaşmamasını söyledim, ancak vurmaya devam etti, sonra nasıl oldu bilmiyorum” dediği öğrenildi.

İdris Durum'un cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken üç kişinin ifadesine başvuruldu. A. K. ‘nın emniyet müdürlüğündeki ifadesinin sürdüğü ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI