Bugun...


Şiddetli fırtına ağaçları devirdi, belediye ekipleri sabaha kadar çalıştı
Tarih: 30-11-2021 14:46:21 Güncelleme: 30-11-2021 14:46:21 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün öğle saatlerinde başlayan şiddetli fırtına onlarca ağacı devirdi, evlerin güneş enerjilerine hasar verdi.

facebook-paylas
Tarih: 30-11-2021 14:46

Şiddetli fırtına ağaçları devirdi, belediye ekipleri sabaha kadar çalıştı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün öğle saatlerinda başlayan ve etkisini gittikçe arttıran fırtına ilçede hayatı kabusa çevirdi. Fırtınada bazı işyerlerinin tabelaları sökülürken evlerin güneş enerjileri de zarar gördü.

 

ONLARCA AĞAÇ DEVRİLDİ

 

Geceyarısı şiddetini arttıran fırtına onlarca ağacın devrilmesine neden oldu. Araç trafiğinin yoğun olmaması nedeniyle şans eseri yaralanan kişi olmadı. Belediye ve zabıta ekipleri alarma geçti. Bazı yollar ağaçların devrilmesi nedeniyle trafiğe kapandı.

Meteorolojik verilere göre saatteki hızı zaman zaman 80 kilometreye ulaşan şiddetli fırtınadan etkilen ağaçlara Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri müdahale etti.

 

 

EKİPLER SABAHA KADAR ÇALIŞTI KAPANAN YOLLARI AÇTI

 

Bodrum’un bazı mahallelerinde ağaçlar devrilirken, bazı bölgelerde de büyük ağaç dalları kırıldı. Türkbükü, Yalıkavak, Turgutreis, Gümüşlük, Dereköy, Ortakent ve Yokuşbaşı Mahallelerinde yol üzerine devrilen ağaçlar gerekli yol güvenlikleri alındıktan sonra iş makinesi yardımıyla kaldırıldı.

Ekipler, zarar gören onlarca ağaca müdahale etti. Ayrıca Dereköy ve Yokuşbaşı Mahallelerinde yola uzanan ağaçlar budandı. Yola düşen ağaç dalları yüzünden kapanan yollar yeniden açıldı.




Editör: MELİS ANTER



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI