Bugun...


Ege'de fırtına bekleniyor, Meteoroloji uyarılarda bulundu
Tarih: 04-04-2021 10:41:04 Güncelleme: 06-04-2021 11:42:04 + -


Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada pazar günü saat 13.00’dan itibaren başlayarak pazartesi 12.00’a kadar süreceği tahmin edilen uyarıda şu cümlelere yer verildi.

facebook-paylas
Tarih: 04-04-2021 10:41

Ege'de fırtına bekleniyor, Meteoroloji uyarılarda bulundu

“Güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve yer yer kısa süreli fırtına 50-70 yer yer 90 kilometre/saat beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

 

EGE’DE FIRTINA BEKLENİYOR

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ege kıyıları için de yeni bir fırtına uyarısında bulundu.Yapılan son değerlendirmelere ilişkin açıklamaya göre Marmara, Kıyı Ege, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları İç Anadolu’nun kuzeybatısı ile Antalya, Ağrı, Van, Hakkari ve Şırnak çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Artvin’in doğusunda karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun doğusunda çığ tehlikesi bulunuyor.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI