Bugun...


YANGIN MAĞDURU ZEYTİNKÖY'E YARDIM TAM ZAMANINDA ULAŞTI
Tarih: 11-04-2020 14:46:56 Güncelleme: 11-04-2020 14:46:56 + -


Eğitim Sen Muğla Şube Başkanı Birdal Savran ve ekibi, 2017 yılında çıkan yangının ardından 900 gündür konteynerde kalan Muğla'nın Menteşe İlçesi Zeytinköy Mahallesi'ndeki vatandaşlara ve öğrencilere destek verdi.

facebook-paylas
Tarih: 11-04-2020 14:46

YANGIN MAĞDURU ZEYTİNKÖY'E YARDIM TAM ZAMANINDA ULAŞTI

YANGIN MAĞDURU ZEYTİNKÖY'E YARDIM TAM ZAMANINDA ULAŞTI 

ANTERHABER  / Sokağa çıkma yasağına sayılı saatler kala gerçekleştirilen dayanışma etkinliğinde, mağdur vatandaşlara gıda, öğrencilere ise içinde Nutuk olan kırtasiye malzemeleri dağıtıldı.


Eğitim Sen Muğla Şube Başkanı Birdal Savran çalışma hakkında yaptığı konuşmada, "6 Eylül 2017'de Zeytinköy'de hepimizi üzen bir olay gerçekleşti. Çıkan yangında köyümüz kömür karasına döndü. Yangının üzerinden yaklaşık 900 gün geçti. Çocuklarımızın geleceği için, düşlerimizi birlikte gerçekleştirmek için buradayız. Dayanışma yaşatır demek için buradayız. Sosyal devlette olması gereken eksiklerin belkide en çok görüldüğü Zeytinköy'de konteynerde kalan vatandaşlar ve öğrencilerimizle dayanışmak için buradayız" dedi.


MUHTAR AYKAÇ: "ÇOCUKLAR HEDİYELERİNİ ELLERİNDEN BIRAKMIYOR"


Zeytinköy Mahalle Muhtarı İbrahim Aykaç ise, "Eğitim Sen'e çok teşekkür ediyorum. Hem yangından dolayı mağdur olan, şimdi de koronavirüs ile daha çok sıkışan halkımıza büyük moral verdiler. Çocuklar hediyelerini ellerinden bırakmıyor. Hepsi çok mutlu oldu. Evlerimizin yapımına da başlandı. İnşallah en yakın zamanda tüm sıkıntılardan Zeytinköy olarak kurtulacağız" diye ifade etti.

 


GENEL BAŞKANDAN ZEYTİNKÖYLÜ ÖĞRENCİLERE ÖZEL MEKTUP


Eğitim Sen Muğla Şube Başkanı Birdal Savran'ın genel merkezle proje hakkında görüşmesinin ardından Eğitim Sen Genel Başkanı Feray Aytekin Aydoğan Zeytinköylü çocuklara özel mektup gönderdi. Aytekin Aydoğan mektubunda, "Sevgili çocuklar, bizim için o kadar değerli, o kadar değerlisiniz ki, tüm çabamız hayalleriniz kadar büyük bir geleceğiniz olsun diyedir. Yaşamınızın ilk yıllarında zor günler yaşadınız, yaşıyorsunuz. Ancak çok iyi bilin ve inanın ki tüm zorlukları dayanışma ile birlikte aşacağız. Bugün olduğu gibi çok güzel anlar, anılar biriktireceğiz. Bilimin laik, bilimsel eğitimin ne kadar yaşamsal olduğunu en can alıcı haliyle yaşıyoruz. Bilim insanları, hekimler, hemşireler tüm sağlık çalışanları bizi yaşatmak için çabalıyor. Bir aşının bulunması, tedavi yöntemlerinin geliştirilmesi ülkemiz ve dünya için en büyük mutluluk olacak önümüzdeki süreçte. Bu yüzden her günümüzü daha çok okuyarak değerlendirmemiz çok ama çok önemli. Yaşamınız boyunca umut etmekten, hayallerinizden asla vazgeçmeyin. Sizi çok ama çok seviyoruz" ifadelerine yer verdi.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI