Bugun...


Bodrum dolmuşunda ”Bu pantolonla bu koltuğa oturamazsın” kavgası
Tarih: 07-12-2021 21:14:14 Güncelleme: 08-12-2021 11:31:14 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde akşam saatlerinde işinden dönen bir işçiyi dolmuşa almak istemeyen şoför ile yolcular arasında tartışma çıktı. “Bu pantolonla bu koltuğa oturamazsın” diyen şoföre bir kadın yolcunun tepkisi sert oldu.

facebook-paylas
Tarih: 07-12-2021 21:14

Bodrum dolmuşunda ”Bu pantolonla bu koltuğa oturamazsın” kavgası

Olayın görüntülerini çeken kadın yolcu ANTERHABER' e konuştu. İşçinin dolmuştan inmemesini sağlayan döğme sanatçısı Şeyima Şahin "İnsan olduğumuzu unutmayalım, bu görüntülerden ben utandım" dedi. Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün saat 20.00 sıralarında meydana gelen olayda bir inşaattan işinden dönen işçi evine dönmek üzere Bodrum- Yalıkavak dolmuşuna bindi.

 

 

BU PANTOLONLA BU KOLTUĞA OTURAMAZSIN

Dolmuşa binen işçiye, şoför ayağa kalkarak tepki gösterdi ve yolcularla tartışarak “Sen bu elbiseyle, bu pantolonla bu koltuğa oturamazsın. Oturamazsın. O zaman diyeceksiniz ki bu koltuk kirli. Beni neden çekiyorsun? Allah Allah. Geldiğin zaman bu koltuk kirli dediğin zaman beni şikayet ediyorsun ama. Görüyor musun durduk yere savaş çıkardılar arabanın içinde. Sen neden çekiyorsun? Sen bak, indiririm aşağıya giderim polise. Sen habersiz video çekemezsin. Ayıp ya. Bana meydan okuma bak. Bana meydan okuyamazsın. Abi bak beni tahrik etme. Abi geçer misin yerine? O videoyu siler misin? Bende gitmiyorum” dedi.

 

 

İNSAN OLDUĞUMUZU UNUTMAYALIM

İşçinin dolmuşa binerek şoförün sert tepki göstermesi üzerine yolcular arasında bulunan döğme sanatçısı evli ve 35 yaşındaki Şeyima Şahin sert tepki göstererek olayın görüntülerini çekti. Tartışmanın büyümesinin ardından işçi drolmuştan inmedi ve Yalıkavak'a gitti.

Şahin olayın ardından yaptığı açıklamada “Akşam saatleriydi, belikli işçi işinden çıkmış evine dönüyor. Şoförün üstün pis oturamazsın diyerek dolmuşa almak istemediği anları görünce şok oldum hemen tepki gösterdim. Hepimiz insanız. Bu işçide ekmeğinin peşinde. Şoförün yaptığı kesinylikle doğru değil. Zenginn olsa zaten kendi arabası olur niye dolmuşa binsinki. İnsani değerlerimizi bu kadarmı unuttuk, umarım ilgili kurumlar bu şoför ile ilgili yasal tüm işllemleri yapar. Tepki göstermeseydik o işçi 20 km. uzaklıktaki evine nasıl gidecekti, bunu düşünen varmı? Lütfen insan olduğumuzu unutmayalım” diye konuştu.

Bodrum'daki sosyal medyada hızla yayıldı. Şikayetler üzerine Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından dolmuş şoförünün yarın bilgisine başvurulacağı öğrenildi.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI