Bugun...


Haftalık kirası Bodrum’da lüks bir villa parası
Tarih: 30-06-2020 14:55:11 Güncelleme: 30-06-2020 14:55:11 + -


Dünyaca ünlü Rus milyarder Alexander Svetakov’a ait 72 metre uzunluğunda ve 120 milyon dolar değerindeki Couldbreak isimli ultra lüks motor yat Bodrum’a geldi.

facebook-paylas
Tarih: 30-06-2020 14:55

Haftalık kirası Bodrum’da lüks bir villa parası

Haftalık kirası Bodrum’da lüks bir villa parası

ANTERHABER -  Svetakov’ un kullanmadığı zamanlarda haftalığını 750 bin dolardan (Yaklaşık 5 milyon TL) kiraya verdiği yat görenleri hayran bıraktı.

Rusya'da, 2,5 milyar dolarlık servetiyle ülkenin en zenginleri arasında yer alan Alexander Svetakov ‘a it  72 metrelik yat 'Cloudbreak', Bodrum’ un Yalıkavak Mahallesi Küdür yarımadası açıklarına demirledi. Dün sabah erken saatlerinde Yunanistan’a ait Mikonos adasından gelen yat ilçede günün konusu oldu.

 

HOLYWOOD YILDIZLARININ TATİL YAPTIĞI YAT

Moskova’nın  en büyük mülk sahiplerinden ve Absolut yatırım grubunun sahibi Alexander Svetakov, ait olan ve 22 personelin bulunduğu yatın Svetakov ailesinin kullanmadığı zamanlarda haftalığı 750 bin dolardan Avrupa’ nın jet sosyetesine ve Holywood yıldızlarına kiraya verildiği belirtildi.

Üzerinde helikopteri , içerisinde üç yüzme havuzu,  sauna, masaj odası, sinema salonu ve fitness salonu ile su sporları merkezinin bulunduğu yat yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgisini çekti.  Yakıt takviyesi yapmadan 7 bin mil yol kat edebilen yatın etrafında üç botun koruma yaptığı görülürken yatı merak edenlerin tekne ve botlarla yakınından geçtiği bol bol fotoğraf çektiği görüldü.

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI