Bugun...


Özür dilemeye geldim, demiş öldürmüş
Tarih: 13-03-2021 17:12:58 Güncelleme: 13-03-2021 17:12:58 + -


Muğla’nın Milas ilçesinde dün akşam saatlerinde evine geldiği kız arkadaşını tabanca ile öldüren kişinin, özür dileme bahanesi ile kapıyı açtırdığı ve kendisi ile barışmak istemeyen Bensu Narlı’yı vurarak öldürdüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma sürerken Narlı bugün akşam saatlerinde Güllük Mahallesi’nde toprağa verilecek.

facebook-paylas
Tarih: 13-03-2021 17:12

Özür dilemeye geldim, demiş öldürmüş

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Aydınlıkevler Mahallesi Tanyeri Sokak’ta dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda bir süredir birlikte olduğu iddia edilen 23 yaşındaki Bensu Narlı’nın evine gelen 32 yaşındaki Serhat Kantaş’ın kapıyı açtırdıktan sonra tabanca ile ateş ederek öldürdüğü Bensu Narlı’nın ölümü ilçede büyük üzüntü yarattı.

Olaydan sonra kaçarken polislerin Milas-Söke karayolunda yakaladığı ve gözaltına alarak Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürdüğü Kantaş’ın ilk ifadesinde barışmak ve özür dilemek için geldiği evin kapısında, kapıyı açmayan Narlı ile bir süre tartıştığı, ardından özür dileme bahanesiyle kapıyı açmasını sağladığı iddia edildi.

 

 

Bensu Narlı’nın kendisine hakaret ve küfür ederek evden kovmak istemesi nedeni ile tartışma çıktığını ve kendini kaybederek cinayeti işlediğini belirttiği iddia edildi. Narlı’nın arkadaşları ise kendisinden ayrılmak isteyen Kantaş tarafından sık sık şiddete maruz kaldığı bu yüzden Kantaş’tan uzaklaşmak istediği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürerken Bensu Narlı’nın bugün Milas ilçesinin Güllük Mahallesi’nde düzenlenecek olan ikindi namazının ardından toprağa verileceği belirtildi. Polisin olayla ilgili 4 kişinin ifadesine başvurduğu öğrenildi.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI