Bugun...


Avukat Atilla Çelik kalp krizine yenik düştü
Tarih: 04-08-2022 17:38:20 Güncelleme: 04-08-2022 17:41:20 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve ünlülerin avukatı olarak bilinen Türkiye Barolar Birliği Denetleme kurulu Üyesi Atilla Çelik bugün evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

facebook-paylas
Tarih: 04-08-2022 17:38

Avukat Atilla Çelik kalp krizine yenik düştü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve yaklaşık 40 yıldır ilçede avukatlık yapan 61 yaşındaki Atilla Çelik bugün evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Aynı zamanda Türkiye Barolar Birliği Denetim Kurulu Üyesi olan Çelik’in Umurca Mahallesi Mutluköy Sitesi’nde herhangi bir sağlık sorunu olmamasına rağmen  yaşamını yitirdiği belirtildi. Çelik’in bu sabah işine gitmemesi üzerine çalışanları ve yakınlarının telefonlarına yanıt vermemesi üzerine evine gidilerek yapılan araştırmada Çelik yatağında yaşamını yitirdiği görüldü.

Çelik’in cenazesi otoposi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı, Çelik’in ölümü meslektaşları arasında üzüntü yarattı.

 

 

 TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI

Türkiye Barolar Birliği ise yaptığı açıklamada “Aynı idealleri paylaştığımız çalışma arkadışımız, savunmanın yürekli temsilcisi disiplin kurulu üyemiz Avukat Atilla Çelik’i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kaybımız çok büyük acımız sonsuzdur. Ailesine, sevenlerine ve tüm meslektaşlarımıza sabırlar diliyoruz” denildi. Çelik'in cenazesi yarın Bodrum'da toprağa verilecek.

 

 

 




Editör: Melis Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI