Bugun...


AK Partili Gökmen’den “Hastanedeki icralık jeneratör
Tarih: 05-08-2022 18:05:54 Güncelleme: 05-08-2022 18:22:54 + -


Yeni Bodrum Devlet Hastanesi'nin jenaröterlerin icra konularak haciz edilmesi ilçeyi ayağa kaldırdı. Konu ile ilgili haberin yayınlanmasından sonra yıllardır açılamayan hastane ile ilgili olarak AK Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hastane içinde açıklama yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 05-08-2022 18:05

AK Partili Gökmen’den “Hastanedeki icralık jeneratör

Yeni  Bodrum Devlet Hastanesi’nin jeneratörüne haciz ve icra işlemlerinin başlatılması ile ilgili haberin  yayınlanmasının ardından, hastanenin jenaratörü ile ilgili ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen “Müteahhit ve alt taşeron firmalar arasında olan bir icra ve haciz işlemi gerçekleşmiş ancak 2 gün önce haciz ve icra işlemleri mahkeme kararı ile durdurulmuş. 1. İcra Hukuk Mahkemesi 3 Ağustos 2022’de verdiği kararda jeneratörlerin haciz ve muhafaza işlemlerinin tedbirine durdurulmasına karar verdi. Yani hastanenin çalışması ve teslimi ile ilgili bir sıkıntı yok. Önümüzdeki pazartesi günü Sağlık Bakanlığı’na müteahhit kesin teslimatı yapacak, ardından hastanemiz eski hastaneden buraya yavaş yavaş taşınma işlemi başlayacak, hastane Ekim ayının içerisinde ise tamamen hizmete girecek. Bizim yaptığımız icraat ve yatırımları kıskançlık içerisinde izleyen CHP İlçe Başkanı Halil Karahan açıklama yapmış ama kamuoyunu yanlış ve eksik bilgilendirmiş, gerçekler bunlar” diye konuştu.

 

 

 

CHP İLÇE BAŞKANI HASTANENİN BAHÇESİNE GİREMEDİ

CHP ilçe başkanını açıklama yapmak için hastane bahçesine almayan kapıdaki özel güvenlik personelinin ise AKP İlçe Başkanı Osman Gökmen, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarının hastanenin bahçesini ve içini gezmesine müdahale etmediği görüldü.

 

 

KONUYLA İLGİLİ GENİŞ HABER AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI