Bugun...



Gümüşlük otoparkında garip uygulama, motosikletleri keyfe göre almıyorlar

Bodrum’un Gümüşlük Mahallesi sahilindeki ana otoparka motosikletleri ile girmek isteyenlere yasak getirildiği ancak yasağın keyfe göre uygulandığı görüldü. Otomobil ücreti vererek motosikletini park etmek isteyen vatandaşlara “Git sokağa park et” denildi.

facebook-paylas
Tarih: 30-09-2022 13:58

Gümüşlük otoparkında garip uygulama, motosikletleri keyfe göre almıyorlar

Bodrum’un Gümüşlük Mahallesi sahilindeki büyük otoparka girmek isteyen motosiklet sürücüleri şok bir uygulama ile karşılaştı.

 

OTOPARKA PARK EDEMEZSİN GİT SOKAĞA PARK ET

 Otoparka girerek motosikletini park etmek isteyen sürücüye gişedeki görevli “Motosiklet park etmek yasak” dedi. Sürücünün “Otomobil parası verelim, motosikleti park edelim, ne kaybedersiniz, ayrıca otopark zaten boş, sıkıntı nedir” demesine bu kez bilet gişesindeki görevli “Otoparka motosiklet almıyoruz, git sokağa park et” diye yanıt verdi.

 

Motosikletin girmesi yasak denilen otoparkın içindeki motosikletler

 

DÜNYANIN HİÇ BİR YERİNDE BÖYLE BİR UYGULAMA GÖRMEDİM

Gazeteci olarak gidip durumu yerinde gördük, otoparka motosiklet alınmadığı söylenmesine rağmen otoparkın içerisinde en az 5 ATV ve sekiz motosiklet olduğu görüldü. Uygulamanın keyfe keder olduğunu belirten evli ve iki çocuk babası 45 yaşındaki bilgisayar mühendisi Evren Demir ”Dünyanın birçok ülkesini gezdim motosikletlerin otoqarka alınmadığına tanık olmadım, burada bunu yaşadım. Ayrıca otopark motosiklet alınması yasaksa içerideki motosiklet ve ATV motorların ne işi var, gidip motosikleti neden sokağa bırakayım, otopark güvenli ayrıca otomobil parası ödeyelim, dedik, bilet kesen görevliyi ikna edemedik, gidip motosikleti sokağa park ettik. Otoparklar ne işe yararki” diye konuştu.

 

Otoparkın içindeki motosikletler

 

 

 

 

ÖNEMLİ NOT: Yetkililerden konu ile ilgili bir açıklama gelirse aynen yayınlayacağız.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI