Bugun...



Gümbet'te yavru kedi kavgası, cadde ortasında defalarca kendisini bıçakladı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde verdiği yavru kediyi geri isteyen şahıs alamayınca sinir krizleri geçirdi, sokak ortasında kendisini bıçakla doğramaya başlayan kişinin yardımına polis ekipleri ve vatandaşlar koştu.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-04-2021 00:02:18 Tarih: 11-04-2021 20:13

Gümbet'te yavru kedi kavgası, cadde ortasında defalarca kendisini bıçakladı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gümbet Mahellesi’nde yaşayan 36 yaşındaki Gökhan Kalem’in kedisi bir ay önce doğum yaptı. Kalem kedilerden birini sahiplenmesi için tanıdığı Yunus Koç’a vereceğini söyleyerek, yavru kedinin bakımlarını ve mamasını üstlenmesini istedi. Yunus Koç yavru kediyi annesinden ayırmamak için bir ay süre ile kedinin masraflarını üstlendi bakımını yaptırdı.

Gökhan Kalem iki gün önce yavru kedisini Yunus Koç’tan geri isteyince alamadı. Bu akşam saatlerinde Gökhan Kalem yavru kedisini tekrar geri almak için Yunus Koç’un evine giderek kedisini geri almak istedi, ancak Koç kediyi vermedi, evde başlayan tartışma sokağa taştı.

 

 

Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Gökhan Kalem elindeki bıçakla kendisini doğramaya karnından ve kolundan kesmeye başlayınca caddede panik yaşandı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgede devriye gezen üç polis ekibi ile ambulans olay yerine geldi. Polisler kendisini yaralayan ve kanlar içerisinde bırakan Kalem’in elinden zorla bıçağı alarak etkisiz hale getirdi. Gökhan Kalem ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yunus Koç’un “Gökhan abi ile anlaşmıştık yavru kedilerden bir tanesinin bakım ve masraflarını karşılayacaktım, kedi benim olacaktı. Bir ay kediye baktım, ama annesinden ayırmadık, iki gün önce gidip kedimi aldım eve getirdim. Bu kez kediyi geri istedi bende hakkım olan kediyi vermek istemeyince sinir krizleri geçirip kendisine zarar vermeye başladı. Zaten bir süredir psikolojik sorunlar yaşıyordu” dediği iddia edildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI