Bugun...



Gümbet'te market yangını. 20 yıllık emeği kül oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde geceyarısı meydana gelen süpermarket yangınında faciadan dönüldü. Alevler üst kattaki ve yandaki evlere sıçramadan son anda önlenirken, yangını penceresinden görüp işyerine koşan market işletmecisi aile büyük şok ve üzüntü yaşadı. Mahalledeki vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı.

facebook-paylas
Güncelleme: 01-11-2021 11:13:59 Tarih: 01-11-2021 03:30

Gümbet'te market yangını. 20 yıllık emeği kül oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gümbet Mahallesi Severcan Caddesi’nde ki süpermarkette bilinmeyen bir neden ile yangın çıktı. Alevleri gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye aracı, polis ekipleri ve ambulans sevk edildi. Cadde tamamen trafiğe kapatıldı.

 

EVLERE SIÇRAMASI SON ANDA ÖNLENDİ

 

Alevlerin üst kattaki ve marketin yanındaki evlere sıçraması son anda önlendi. Bazı vatandaşların alevlere bahçe hortumları ile müdahale ederek alevlerin evlere sıçramasını önlemeye çalıştığı bazı vatandaşların ise otomobillerin yangın tüpleri ile müdahale ettiği görüldü. Mahalledeki vatandaşlar yangını korku dolu gözlerle izledi.

 

 

MARKET SAHİBİ AİLE ŞOK İÇERİSİNDE YANGINI İZLEDİ

 

Yaklaşık 100 metre ilerideki evde oturan 64 yaşındaki market işletmecisi Ünal Akın marketi işleten çocukları ve yakınları ile birliket olay yerine geldi. Akın ve ailesi büyük üzüntü yaşadı. Ünal Akın7ın komşuları "Ailenin yaklaşık 20 yıllık birikimleri kül oldu, çok üzüntü verici bir durum" diye konuştu.

 

 

Yangında süpermarket tamamen kül oldu. İtfaiye ekipleri yangını yaklaşık iki saat süren çalışma sonucunda kontrol altına alabildi. Yangın çıkış nedeni ile ilgili polis soruşturma başlattı. Yangının muhtemelen elektrik kontağından çıkmış olabileceğinin değerlendirildiği belirtildi.

 

 

 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI