Bugun...



Güçbirliği Derneği “Bodrum’un geleceği için bu çağrıya uyuyoruz”

Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Sertar Kayhan bugün yaptığı yazılı açıklamada “Bodrum Güçbirliği Derneği’nin kuruluş ilkesinde de yer alan, ülkesini, vatanını, bayrağını, milletini ve Atatürk’ü seven herkesin ortak paydada birleşerek Bodrum’un geleceği için birlikte hareket etmesi, elzem bir hal almıştır” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 22-12-2021 12:38

Güçbirliği Derneği “Bodrum’un geleceği için bu çağrıya uyuyoruz”

Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan bugün yaptığı yazılı açıklama yaptı.

Bodrum için, birlik beraberlik ve ortak akılla yönetilme zamanı gelmiştir diyerek sözlerine başlayan Kayhan “Bodrum Güçbirliği Derneği’nin kuruluş ilkesinde de yer alan, ülkesini, vatanını,  bayrağını, milletini ve Atatürk’ü seven herkesin ortak paydada birleşerek Bodrum’un geleceği için birlikte hareket etmesi, elzem bir hal almıştır.Bu sebepten dolayı kısa süre önce açıklama yapan, MHP Bodrum İlçe Başkanı Sayın İbrahim Bilgi’nin yapmış olduğu çağrıyı (‘’vatanına, milletine, bayrağına ve Atatürk’e bağlı tüm parti, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşları ‘’) çok yerinde ve isabetli bulmakla beraber destek olduğumuzu da belirtmek isteriz” ifadelerini kullandı.

 

Kayhan açıklamasının devamında ise şunları belirtti:

 

***Çünkü Bodrum’un sorunları artarak devam ediyor ve artık kaybedecek vakit kalmadı. Çözümleri için de bu coğrafyada yaşayan herkese, hepimize büyük görevler düşüyor.

 

 

***Bu dayanışma ruhu içinde, birbirimizi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan bütün ideolojik ayrışmaları bir kenara bırakarak din, dil, kültür, mezhep ayrımı yapmadan tüm sorunların çözümü noktasında Bodrum’un demokratik kültürünü inşa edebilirsek, bu Bodrum’un geleceği olacaktır.

 

 

***Bodrum halkının da bu anlamda çok büyük bir beklentisi olduğu aşikardır. Dernek olarak tüm üyelerimiz ve komisyonlarımızla Bodrum’un geleceği için Sayın İbrahim Bilgi’nin çağrısında belirttiği gibi, birlik beraberlik içinde çalışmaya hazırız.

 

 

***Bizlerde  Bodrum’un etkin bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak bu çağrıyı yenileyerek tüm STK ve Odaları bu ortak payda da bir araya gelmeye acilen davet ediyor, bir an önce ortak komisyonlar kurarak çalışmaya çağırıyoruz.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI